Bütçe
2.000 TL

xulnn

Becerikli
Yer
Tekirdağ
Dostlar, zaten yapacağım araştırmayı - yüzeyidir vs. onu biliyorum yani - yaptım ancak sadece boyut olarak arada derede kaldım. CS oyuncusuyum, Klasse Longteng Huoyun kullanıyorum. Açıkçası param yok diye aldığım bir mousepad'di ve 1 yıldır götürebileceğim yere kadar götürdüm. Artık değiştirme vakti geldi ve sadece boyut olarak endişeliyim.

Wraith Spirit of Aim ve Spirit of Aim Pro arasında kaldım. İkisinin de tek farkının boyut olduğunu biliyorum. CS'de 0.94 sens @ 800DPI oynuyorum. Sizce Pro mu yoksa normali mi?

(Eğer farklı mouse pad önermeyi düşünüyorsanız da 2.000 TL'yi aşmayın.)

Dostlar, zaten yapacağım araştırmayı - yüzeyidir vs. onu biliyorum yani - yaptım ancak sadece boyut olarak arada derede kaldım. CS oyuncusuyum, klasse longteng huoyun kullanıyorum. Açıkçası param yok diye aldığım bir mouse Pad'di ve 1 yıldır götürebileceğim yere kadar götürdüm. Artık değiştirme vakti geldi ve sadece boyut olarak endişeliyim.

Wraith spirit of aim ve spirit of aim Pro arasında kaldım. İkisinin de tek farkının boyut olduğunu biliyorum. CS'de 0.94 sens @ 800DPI oynuyorum. Sizce Pro mu yoksa normali mi?

(Eğer farklı mouse pad önermeyi düşünüyorsanız da 2.000 TL'yi aşmayın.)

https://kensei.gg/collections/katana-serisi
Benim direkt önereceğim pad Kensei'dir.
Çoğunu kullandım SoA dahil, ancak en tatmin edici kensei oldu. İlla SoA alacaksan Pro daha avantajlı olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
https://kensei.gg/collections/katana-serisi
Benim direkt önereceğim pad Kensei'dir.
Çoğunu kullandım SoA dahil, ancak en tatmin edici kensei oldu. İlla SoA alacaksan Pro daha avantajlı olacaktır.

Zamanında araştırırken F/P ürünler arasında ismini duymamıştım. Birazcık araştırmam lazım. Kullanıcısı olarak size sormak isterim, kumaşı nasıl? SOA'dan ayıran ne? Kronik bir sıkıntısı var mı? Oyun oynarken SOA'yı geride bırakacak ve ya SOA'dan daha kötü olan bir tarafı var mı?

Buna da bakabilirsiniz SWAR koduyla.
Genellikle Hybrid mouse padler tercih ediyorum. Bana ne kadar uygundur sizce?

Zamanında araştırırken F/P ürünler arasında ismini duymamıştım. Birazcık araştırmam lazım. Kullanıcısı olarak size sormak isterim, kumaşı nasıl? Soa'dan ayıran ne? Kronik bir sıkıntısı var mı? Oyun oynarken Soa'yı geride bırakacak veya Soa'dan daha kötü olan bir tarafı var mı?

Çok yeni bir marka. Kullanıcıların yüksek menuniyetini görünce bende forumlarda görüp şans verdim. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun, dikişlerde vs. yıpranma kesinlikle olmadı. Soa ve longteng de kullandım soa hala köşede duruyor. Longteng ile aynı segmentte bile değil soa ve Kensei. Soadan ayıran özellik ise yüzey yapısı daha kumaşımsı ve kesinlikle hybrid yüzeye en yakın yüzey bu oldu diyebilirim. Genel olarak dikiş kaliteleri vs. aynı minimalistlikte diyebilirim. Ancak yüzey dengesi olarak kensei tavsiyemdir. Birkaç inceleme videosu var inceleyebilirsin.

İnceleme izliyorum şu anda, fena değilmiş. Aklıma takılan bir şey var, yüzeyi SoA'dan daha mı iyi daha mı kötü onu kestiremiyorum sadece.

SoA hem isim yapmış, hem de F/P bir ürün. Kensei yeni çıkan bir marka, yeni bir ürün. Sizin anlattığınız ve incelemelere göre SoA'yı yüzey olarak birazcık geçmiş gibi. Yüzey olarak sadece bir arada kalma oldu. Sizin bu konuda düşüncelerinizi dinlemek isterim.

Edit: SoA'yı ne kadar süre kullandınız ve kullandığınız SoA Hybrid mi? Ayrıca yanlış da anlamayın, Kensei'yi kötülemiyorum. Kensei de görünüşe göre F/P bir ürün.

İnceleme izliyorum şu anda, fena değilmiş. Aklıma takılan bir şey var, yüzeyi Soa'dan daha mı iyi daha mı kötü onu kestiremiyorum sadece.

Soa hem isim yapmış, hem de F/P bir ürün. Kensei yeni çıkan bir marka, yeni bir ürün. Sizin anlattığınız ve incelemelere göre Soa'yı yüzey olarak birazcık geçmiş gibi. Yüzey olarak sadece bir arada kalma oldu. Sizin bu konuda düşüncelerinizi dinlemek isterim.

Edit: Soa'yı ne kadar süre kullandınız ve kullandığınız soa hybrid mi? Ayrıca yanlış da anlamayın, Kensei'yi kötülemiyorum. Kensei de görünüşe göre F/P bir ürün.

Evet soa Pro hybrid 9 ay kadar kullandım. Kişiden kişiye değişebilir tabii ki ama bana hybrid hissini çoğu mouse pad tam olarak veremedi, o dengeyi sanki yakalayamıyormuş gibi geliyordu. Kensei yüzey olarak bana o dengeyi daha bir iyi yansıttı açıkçası. Bana göre kağıt üstünde soa Pro'nun tek fazlası fiyatı diyebilirim. Bir de taban malzemeleri farklı. Wraith scr taban kullanıyor, kensei doğal kauçuk. Scr kauçuğa veya porona kıyasla açıkçası masaya çok iyi de tutunmuyor diyebilirim. Soa kötü diyemem tabii ki ama kensei benim isteğime göre cuk oturdu, fiyatının daha uygun olmasıda cabası.
Sens: 1600 DPI 0,27 sens.

@xulnn, Serenity yüzey size uygun olacaktır.
Anladım, insanlar "Mouse yağ gibi akıyor." vs. demişler. Sizce bir hybrid gibi performans gösterebilir mi?

Evet soa Pro hybrid 9 ay kadar kullandım. Kişiden kişiye değişebilir tabii ki ama bana hybrid hissini çoğu mouse pad tam olarak veremedi, o dengeyi sanki yakalayamıyormuş gibi geliyordu. Kensei yüzey olarak bana o dengeyi daha bir iyi yansıttı açıkçası. Bana göre kağıt üstünde soa Pro'nun tek fazlası fiyatı diyebilirim. Bir de taban malzemeleri farklı. Wraith scr taban kullanıyor, kensei doğal kauçuk. Scr kauçuğa veya porona kıyasla açıkçası masaya çok iyi de tutunmuyor diyebilirim. Soa kötü diyemem tabii ki ama kensei benim isteğime göre cuk oturdu, fiyatının daha uygun olmasıda cabası.
Sens: 1600 DPI 0,27 sens.
ChatGPT'ye de sordum, inceleme de izledim. Çoğu kişi "daha premium" vs. demiş. Büyük ihtimalle Kensei alacağım.