2.000 TL bütçede JBL kulaklık tavsiyesi

1. CMF Buds 2
2. 1.000-2.000 TL butceyle ANC'siz kulaklikla alinmaz. O yuzden CMF Buds 2a onerecegim.
3. Soundpeats T3 Pro
4. QCY Buds

1. cmf Buds 2
2. 1.000-2.000 TL butceyle ANC'siz kulaklikla alinmaz. O yuzden cmf Buds 2'a onerecegim.
3. Soundpeats T3 Pro.
4. QCY Buds.

Anladım teşekkür ederim muhtemelwn cmf Buds 2 alacağım cmw Buds 2 de garantide mobil uygulamada problem yaşar mıyım ve satarken zorlanır mıyım acaba?

Satarken zorlanacagina eminim. Satma gibi bir derdin varsa JBL al bence. Fakat kullanmak icin cmf daha iyi.

Anladım hocam önceden JBL'in 2 modelini ve AirPods 4.nesil satmıştım JBL'in 2 modelimi satmak icin aylarca beklemiştim AirPods'su ise direk satabildim ama oda bence marka algısından dolayı direk satabildim ayrıca JBL Tune 525BT Beats solo Buds ve JBL Tune Buds 2 hakkında ne düşünüyorsunuz.

Yani eger satman sartsa Apple urunu al kulaklikta. JBL dedigin gibi direkt satilmiyor ama Beats'i direkt satarsin.

Fakat kulakligi muzik dinlemek, keyif almak icin almak daha mantikli. Satmak icin almak mantikli degil.

Yani eger satman sartsa Apple urunu al kulaklikta. JBL dedigin gibi direkt satilmiyor ama Beats'i direkt satarsin.

Fakat kulakligi muzik dinlemek, keyif almak icin almak daha mantikli. Satmak icin almak mantikli degil.

Anladım ayrıca ne düşünüyorsunuz derken özellik anlamında sormuştum yani cmf Buds 2 yerine JBL Tune 525BT ya da Beats solo Buds'ya da JBL Tune Buds 2 almak mantıklı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…