Michael Scofield
Uzman
Bu bütçede mi? JBL kulağın tamamını bile kaplamıyor.
1. CMF Buds 2Anladım hocam önceden JBL lin 520BT modelini kulanmıştım hem şarj konusunda hem ses konusunda bayağı memun kalmıştım o yüzden direk JBL'e yöneldim.
Anladım teşekkür ederim hocam ayrıca.
1. 2.000 TL altı ANC'li kulak içi.
2. 2.000 TL altı ANC'siz kulak içi.
3. 1.000 TL altı ANC'li kulak içi.
4. 1.000 TL altı ANC'siz kulak içi.
4 model önerebilir misiniz?
Galaxy Buds Core dışında.
1. 2.000 TL altı ANC'li kulak içi.
2. 2.000 TL altı ANC'siz kulak içi.
3. 1.000 TL altı ANC'li kulak içi.
4. 1.000 TL altı ANC'siz kulak içi.
4 model önerseniz benim icin yeter (not: Aradığım kulaklığın hem iOS hem Android de mobil uygulama desteği olan bir kulaklık aradığım icin Galaxy Buds Core u eledim)
1. cmf Buds 2
2. 1.000-2.000 TL butceyle ANC'siz kulaklikla alinmaz. O yuzden cmf Buds 2'a onerecegim.
3. Soundpeats T3 Pro.
4. QCY Buds.
Satarken zorlanacagina eminim. Satma gibi bir derdin varsa JBL al bence. Fakat kullanmak icin CMF daha iyi.Anladım teşekkür ederim muhtemelwn cmf Buds 2 alacağım cmw Buds 2 de garantide mobil uygulamada problem yaşar mıyım ve satarken zorlanır mıyım acaba?
Satarken zorlanacagina eminim. Satma gibi bir derdin varsa JBL al bence. Fakat kullanmak icin cmf daha iyi.
Yani eger satman sartsa Apple urunu al kulaklikta. JBL dedigin gibi direkt satilmiyor ama Beats'i direkt satarsin.Anladım hocam önceden JBL'in 2 modelini ve AirPods 4.nesil satmıştım JBL'in 2 modelimi satmak icin aylarca beklemiştim AirPods'su ise direk satabildim ama oda bence marka algısından dolayı direk satabildim ayrıca JBL Tune 525BT Beats solo Buds ve JBL Tune Buds 2 hakkında ne düşünüyorsunuz.
Yani eger satman sartsa Apple urunu al kulaklikta. JBL dedigin gibi direkt satilmiyor ama Beats'i direkt satarsin.
Fakat kulakligi muzik dinlemek, keyif almak icin almak daha mantikli. Satmak icin almak mantikli degil.
O saydigin kulakliklarda dogru duzgun ANC bile yok. Eger kullanmak icin alacaksan CMF al bence.Anladım ayrıca ne düşünüyorsunuz derken özellik anlamında sormuştum yani cmf Buds 2 yerine JBL Tune 525BT ya da Beats solo Buds'ya da JBL Tune Buds 2 almak mantıklı olur mu?