Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Arkadaşim kullanıyor gayet güzel bir mikrofon önerebilirim ama onunmu daha iyi olduğunu yoksa bununmu bilmiyorum.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Stok beklerim derseniz DMG20 bayağı iyi bir mikrofon.
2.el olur derseniz PD100 var.
2.el olur derseniz PD100 var.
Yorumlarınız için teşekkürler anladığım kadarıyla bu fiyat bandına en iyi DMG20 ve Razer V3 mini var sadece.
Amazon'dan alırsanız bir sorun olursa iade etmenizde daha kolay olacaktir tabii dediğim gibi hangisi daha iyi bilmiyorum.
İkisinide karşılaştırdımda yanlışım olabilir. Razerın gürültü engellemesi daha kaliteliymiş ve tam karşıdan konuşmamız gerekiyormuş açıkcası ben mikrofonu klavyemin önünde kocaman dursun istemiyorum sağ ya da sol kolumun, monitörün yanına doğru koymak istiyorum bu yüzden hangisi daha mantıklı bilemedimAmazon'dan alırsanız bir sorun olursa iade etmenizde daha kolay olacaktir tabii dediğim gibi hangisi daha iyi bilmiyorum.
Gürültü engellemeyi her daim kullanacaksanız başka model tercih edebilirsiniz tam karşıdan konuşmaniz gerekiyorsa ama bana mantikli gelmedi niyeyse.
Bir de her daim gürültü engelleme ile kullanmayacaksanız göz ardı edilebilir bence mikrofon konusunda tecrübeli birinin yorum yapmasi daha iyi olur benim verdiğim bilgi yanlışta olacağindan çok konuşmak istemiyorum o mikrofonu alan arkadaşta biraz Razer fanboyuydu her ekipmani Razer'di ama mikrofonu gerçekten iyiydi.
Bir de her daim gürültü engelleme ile kullanmayacaksanız göz ardı edilebilir bence mikrofon konusunda tecrübeli birinin yorum yapmasi daha iyi olur benim verdiğim bilgi yanlışta olacağindan çok konuşmak istemiyorum o mikrofonu alan arkadaşta biraz Razer fanboyuydu her ekipmani Razer'di ama mikrofonu gerçekten iyiydi.
Tamamdır teşekkürler yorumunuz için masaüstü mikrofonlar hakkında hiç bilgim olmadığı için forum açma gereği duydum.Gürültü engellemeyi her daim kullanacaksanız başka model tercih edebilirsiniz tam karşıdan konuşmaniz gerekiyorsa ama bana mantikli gelmedi niyeyse.
Gürültü engellemeyi yüksek ihtimal hep açık kullanıcam, oyun oynadığım için ama biraz araştırdımda razerda gürültü engelleme yokmuş galiba programlar ile yapılıyormuş
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-