Bütçe
2.000-2.500 TL

pEmirq

Uzman
Merhaba,

Yaklaşık 5.000 TL bütçem var. Bu bütçenin yaklaşık yarısıyla AK820 Max Plus klavye almayı, kalanıyla da bir mikrofon almayı düşünüyorum.

Mikrofonun görünüş olarak HyperX QuadCast tarzında olması hoşuma gider. Razer Seiren modellerindeki gibi tasarımları pek sevmiyorum.

Önceliğim ses kalitesinin iyi olması. Bunun dışında, yanında veya uyumlu bir Boom arm bulunuyorsa benim için daha iyi olur.

Bu bütçeye önerebileceğiniz mikrofonlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler!

Merhaba,

Yaklaşık 5.000 TL bütçem var. Bu bütçenin yaklaşık yarısıyla AK820 Max Plus klavye almayı, kalanıyla da bir mikrofon almayı düşünüyorum.

Mikrofonun görünüş olarak HyperX QuadCast tarzında olması hoşuma gider. Razer Seiren modellerindeki gibi tasarımları pek sevmiyorum.

Önceliğim ses kalitesinin iyi olması. Bunun dışında, yanında veya uyumlu bir Boom arm bulunuyorsa benim için daha iyi olur.

Bu bütçeye önerebileceğiniz mikrofonlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler!
Fifine A6V

O paraya değmez yazılım yok birşey yok üstüne 500 ekleyip Maono çok daha mantıklı. Zamanında aldım sattım Condenser mikrofon olduğu için etrafı çok ses alıyor, yazılımlar ile ayar yapmayı denedim bağırmam gerekiyordu veya en ufak sesi alacaktı. Kulaklığımdan çıkan sesi alıyordu o derece, Discord'da ses sekiyordu.

Hocam 3 bin TL o, çıkamam o kadar.
Anladım önerebileceğim tek mikrofon o var şuan, Razer Seiren V3 Mini alabilirsin, tasarımını sevmiyorsan kaliteden ödün verirsin Havit modelleri kalır geriye. Bazı mikrofonları iyidi Havit'in fakat hangileri bilmiyorum pek bilgim yok maalesef.

Merhaba,

Havit modelleri fazlasıyla işini görür.