Bütçe
2000 veya altı
Parça kalitesi kötü demişler. Rahatsız edecek kadar kötü değildir herhalde.

Ben deneyimlemiştim. Malzeme kalitesi gayet iyiydi.

Bu iki kontrolcüden hangisi diye soracak olursanız ben Gulikit derim. Çünkü şu an 8BitDo fiyatını haketmiyor.

Alternatif olarak ise WGNEW5 kodu ile Whatgeek'ten 1300 TL civarına GameSir Nova 2 Lite alabilirsiniz. Oldukça kaliteli ve güzeldir.

Ben deneyimlemiştim. Malzeme kalitesi gayet iyiydi.

Bu iki kontrolcüden hangisi diye soracak olursanız ben Gulikit derim. Çünkü şu an 8BitDo fiyatını haketmiyor.

Alternatif olarak ise WGNEW5 kodu ile Whatgeek'ten 1300 TL civarına GameSir Nova 2 Lite alabilirsiniz. Oldukça kaliteli ve güzeldir.

Hocam konu kirliliği yaratmamak için rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Günlerdir gamepad arayışı içindeyim, 8bitdo ultimate 2c ve Gale Hall arasındayım şu an. Nova 2 Lite, ultimate 2c'den bir tık daha iyi diye duymuştum şimdi sizin önerdiğinizi görünce acaba whatgeek üzerinden mi satın alsam diye kafamı karıştırdı. Nova 2 Lite fiyatı 1058tl olarak gözüküyor şu an. Bu ücretin üzerine vergi vs. ekleniyor mu, 30$ üzeri olmadığı halde mail atmak gerekiyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam konu kirliliği yaratmamak için rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Günlerdir gamepad arayışı içindeyim, 8bitdo ultimate 2c ve Gale Hall arasındayım şu an. Nova 2 Lite, ultimate 2c'den bir tık daha iyi diye duymuştum şimdi sizin önerdiğinizi görünce acaba whatgeek üzerinden mi satın alsam diye kafamı karıştırdı. Nova 2 Lite fiyatı 1058tl olarak gözüküyor şu an. Bu ücretin üzerine vergi vs. ekleniyor mu, 30$ üzeri olmadığı halde mail atmak gerekiyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Nova 2 Lite, Ultimate 2C ve Gale Hall'dan daha iyi bir seçenek olur. Daha ucuza daha çok özelliği var.

Kargo ücretiyle beraber 1.261,36 TL cıvarına çıkıyor (WGNEW5 kodu ile beraber).

30 Dolar üzeri olmasa bile işimizi garantiye almak adına mail atmak güzel olur.

[email protected]'a şu şekilde bir mail atabilirsiniz:

I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.

Order number: Sipariş numaranız.

Nova 2 Lite, Ultimate 2C ve Gale Hall'dan daha iyi bir seçenek olur. Daha ucuza daha çok özelliği var.

Kargo ücretiyle beraber 1.261,36 TL cıvarına çıkıyor (WGNEW5 kodu ile beraber).

30 Dolar üzeri olmasa bile işimizi garantiye almak adına mail atmak güzel olur.

[email protected]'a şu şekilde bir mail atabilirsiniz:
Teşekkür ediyorum. Hesap oluşturdum sipariş geçeceğim ama son kez emin olmak istedim. Mail atarken hangi kargo şirketiyle gönderilmesini istediğimizi belirtmemize gerek var mı? (Yunexpress gibi)

Ayrıca adres girerken Türkçe karakter kullanmamak gerekiyor değil mi?

Teşekkür ediyorum. Hesap oluşturdum sipariş geçeceğim ama son kez emin olmak istedim. Mail atarken hangi kargo şirketiyle gönderilmesini istediğimizi belirtmemize gerek var mı? (Yunexpress gibi)

Ayrıca adres girerken Türkçe karakter kullanmamak gerekiyor değil mi?
Kargo şirketi olarak 4PX öneriliyor hocam.

Adres kısmında Türkçe karakter kullanabilirsiniz hocam.