Bütçe
2000+
Hocam satıcının 6 ayrı sitede de satışı var aynı ürünü. N11'de sadece 1 tane 5 yıldız var. Trendyol'da ise güzel yorumları bulunmakta genel olarak. Ayrıca Teknosa gibi yerlerden de satmakta aynı ürünü bu satıcı. Bana güvenilir gibi geldi. Size bağlı yine de. (SanDisk Extreme)

Satıcıya güvenemediyseniz Sinerji'de bu ürün de bulunmakta.

SanDisk Extreme ile aralarında yazma hızı farkı var. SanDisk biraz daha iyi.

G2 ve SN580 önerdim NV3 bildiğim kadarıyla bunlar kadar iyi değil. SanDisk satıcısına güvenemedim 41 adet 2 ve 1 yıldızlı yorumu var kırık ASUS monitör, bozuk SanDisk ürünleri vs yani iç açıcı değil.
Fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1738168407451.webp
    1738168407451.webp
    990 bayt · Görüntüleme: 45
Exceria G2 ve WD SN580'in sahtesine hiç rastlamadım, bildiğim kadarıyla da yok zaten. O yüzden satıcı çok fark etmez aslında ama yine de bildiğim yer olsun dersen İtopya'da var mış, 2.300 TL.

Şu an pek müsait değilim, daha sonra detaylı da bakarız.

Bu bütçedeki 1 TB kapasiteli SATA SSD'lerin hepsi giriş seviye modeller, o yüzden M.2 slotu varsa direkt M.2 alsın.

@Talha Yiğit WD Blue SN 580 ve Kioxia Exceria G2, İtopya'da mevcut.

WD'nin fiyatı 2.223 TL imiş, Amazon Türkiye'de de 2.300 TL'ye var.

Son düzenleme:
Exceria G2 ve WD SN580'in sahtesine hiç rastlamadım, bildiğim kadarıyla da yok zaten. O yüzden satıcı çok fark etmez aslında ama yine de bildiğim yer olsun dersen İtopya'da var mış, 2.300 TL.

Şu an pek müsait değilim, daha sonra detaylı da bakarız.

Bu bütçedeki 1 TB kapasiteli SATA SSD'lerin hepsi giriş seviye modeller, o yüzden M.2 slotu varsa direkt M.2 alsın.

@Talha Yiğit WD blue sn 580 ve Kioxia Exceria g2, İtopya'da mevcut.

WD'nin fiyatı 2.223 TL imiş, Amazon Türkiye'de de 2.300 TL'ye var.

Sağ olun hocam SN580'i attım. Twinmoss M.2'lerden sonra bozuk SATA SSD de gördük bir süre SSD'lerden uzak kalmam lazım baydı artık :D