Bütçe
2.000 TL civarı

DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Havit H2002P kulaklığım 2 senenin ardından bozuldu, mikrofonu çalışmıyor ve ben de harici mikrofon pek sevmiyorum. Bu bütçede yine aynısından mı almalıyım yoksa başka önerileriniz var mı?

2002D'den memnun musun bende almayı planlıyorum ama görüntüsü çok büyük geliyor. Rahat olduğuna emininim ama o kadar kaba kulaklık istemiyorum.

2002D'den memnun musun bende almayı planlıyorum ama görüntüsü çok büyük geliyor. Rahat olduğuna emininim ama o kadar kaba kulaklık istemiyorum.

2002D'yi sevgilime almıştım, memnun. Ben P modelini kullanıyordum ve yine aynısından sipariş ettim. Şahsen memnunum, rahat.

Havit H2002P kulaklığım 2 senenin ardından bozuldu, mikrofonu çalışmıyor ve ben de harici mikrofon pek sevmiyorum. Bu bütçede yine aynısından mı almalıyım yoksa başka önerileriniz var mı?
2.000 TL civarında yeni bir kulaklık almak için aşağıdaki önerilere göz atabilirsin:

1. Logitech G431
- Özellikler: 7.1 surround ses, rahat kulak yastıkları, USB ve 3.5mm bağlantı.
- Mikrofon: Çıkarılabilir ve net ses kalitesi.

2. HyperX Cloud Stinger
- Özellikler: Hafif tasarımı, ayarlanabilir kafa bandı, kaliteli ses deneyimi.
- Mikrofon: Kıvrılabilir ve sessize alma özelliğine sahip.

3. SteelSeries Arctis 1
- Özellikler: Çok yönlü kullanım için uygun, hem PC hem de konsol ile uyumlu.
- Mikrofon: Çıkarılabilir, ses kalitesi oldukça iyi.

4. Razer Kraken X
- Özellikler: Hafif tasarım, iyi ses yalıtımı, 7.1 surround ses desteği.
- Mikrofon: Esnek ve ses kalitesi yeterli.

Bu alternatiflerin her biri, hem mikrofona sahip hem de genel ses kalitesi açısından iyi performans sergiliyor. İhtiyaçlarına ve beğenine göre seçim yapabilirsin.