SS Rival 600 kullanıyordum fakat bir daha SS almamaya yemin ettirdi beni kendisi ve ansızın bir gece ışıkları kapatıp bozuldu. Bana 2.000TL bandında (+/- olabilir) üzmeyecek sorun yaşatmayacak ve palm tutuşa uygun olabilecek kablosuz veya kablolu (kablosuz olursa daha iyi olur.) bir fare önerebilir misiniz acaba?
Razer Pro Click buldum sanırım o güzel gibi gözüküyor.
En ucuz Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ürün geldi galiba şu ana kadar kullandığım en rahat fakat hafif farelerden biri. Daha ağır farelere alışkındım bana hafif geldi fakat ergonomisi çok güzel.
Ürün geldi galiba şu ana kadar kullandığım en rahat fakat hafif farelerden biri. Daha ağır farelere alışkındım bana hafif geldi fakat ergonomisi çok güzel.
En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 269,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bunlar çıkmadı mı? Sağdaki ASUS logolu uzatıcı aletin başına soldaki dongle'ı takın. ASUS logolu uzatıcı aletin arka tarafına da USB C kabloyu takın. Kablonun diğer ucunu da kasanızın arkasına takın.