Bütçe
2.000 TL
Makaleler
9
Yer
Kyrenia, TRNC
Merhaba,

SS Rival 600 kullanıyordum fakat bir daha SS almamaya yemin ettirdi beni kendisi ve ansızın bir gece ışıkları kapatıp bozuldu. Bana 2.000TL bandında (+/- olabilir) üzmeyecek sorun yaşatmayacak ve palm tutuşa uygun olabilecek kablosuz veya kablolu (kablosuz olursa daha iyi olur.) bir fare önerebilir misiniz acaba?

Razer Pro Click buldum sanırım o güzel gibi gözüküyor.

Teşekkürler

Son düzenleme:

Bütçeniz cikar mi?
Kampanyasi hala varsa ugrasilabilir.

O size hafif geldiyse ilk önerdiklerimiz tüy gibi gelirdi muhtemelen. :D
Rival 600'de ekstra ağırlık desteği ile kullanıyordum ben. Çok hafif geliyor yeni çıkan fareler bana.

Yalnız fare'nin bluetooth adaptörü çıkmadı ben bunu nasıl kablosuz bağlayacağım bilgisayara? Bluetooth desteği yok benim bilgisayarımın.

Rival 600'de ekstra ağırlık desteği ile kullanıyordum ben. Çok hafif geliyor yeni çıkan fareler bana.

Yalnız fare'nin bluetooth adaptörü çıkmadı ben bunu nasıl kablosuz bağlayacağım bilgisayara? Bluetooth desteği yok benim bilgisayarımın.
Neden 2.4G varken bluetooth ile bağlıyorsunuz ki? Bluetooth için adaptör çıkmaz hiçbir aletten zaten. Onu kendiniz alırsınız.

1730387552042.webp

Bunlar çıkmadı mı? Sağdaki ASUS logolu uzatıcı aletin başına soldaki dongle'ı takın. ASUS logolu uzatıcı aletin arka tarafına da USB C kabloyu takın. Kablonun diğer ucunu da kasanızın arkasına takın.