Bütçe
2.000 TL

osmn32

Uzman
Bütçem maksimum 2000 TL. 8BitDo gamepad modellerini inceledim. Türkiye'de satılan modelin rengini beğenmedim, ancak eğer en iyisi o modelse ve fotoğraflarda göründüğü kadar açık renkli değilse, alabilirim. Tek koşulum, ürünün dongle ile birlikte gelmesi.

2.4G dongle ile gönderiliyor tabii ki.

Tamamdır hocam bilgisayarımda Bluetooth yok o sebepten önemli benim için yarın zaten pazar alsamda kargoya verilmez yarın akşamada kadar eğer diğer attığınız ürün stoku gelirse onu alacağım çoğu kişi 8 bitdo markasını öneriyordu attıklarınız fiyat olarak daha iyi geldi teşekkürler.

2.4G dongle ile gönderiliyor tabii ki.

https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu böyle bir model buldum hiç anlamıyorum bu gamepad işlerinden bu önerdiğiniz 3 model artı 8 bitdo arasında hangisi sizin önerinizdir won gale hall modelindeki turuncu detaylar biraz kötü gösteriyor tabii ki eğer arada rengi tolere edecek bir durum varsa o modelde olabilir.

Son düzenleme:
Fantech öneriliyor ama kalite kontrol sorunu görüyorum bir süredir, bigbig won daha iyi bir marka. Aynı zamanda gale hall combo modeli ile şarj standı da geliyor. Bir de gale hall'ın pc uygulaması da var daha iyi bir kol. Tek eksisi trigger deadzone'u çok hafif daha fazla, yarış oyunları hariç sorun olmaz. Fh4 gibi biraz daha arcade kaçan oyunlarda da sorun olmaz aynı şekilde