Bütçe
2.000 TL
Tamamdır hocam bilgisayarımda Bluetooth yok o sebepten önemli benim için yarın zaten pazar alsamda kargoya verilmez yarın akşamada kadar eğer diğer attığınız ürün stoku gelirse onu alacağım çoğu kişi 8 bitdo markasını öneriyordu attıklarınız fiyat olarak daha iyi geldi teşekkürler.

https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu böyle bir model buldum hiç anlamıyorum bu gamepad işlerinden bu önerdiğiniz 3 model artı 8 bitdo arasında hangisi sizin önerinizdir? Won Gale Hall modelindeki turuncu detaylar biraz kötü gösteriyor, tabii ki eğer arada rengi tolere edecek bir durum varsa o model de olabilir.

Shooter III almayın. Ya Won Gale, ya da KK3 Pro alın. Won Gale alıp geçerdim ben, standı da var.

Fantech öneriliyor ama kalite kontrol sorunu görüyorum bir süredir, bigbig won daha iyi bir marka. Aynı zamanda gale hall combo modeli ile şarj standı da geliyor. Bir de gale Hall'ın PC uygulaması da var daha iyi bir kol. Tek eksisi trigger Deadzone'u çok hafif daha fazla, yarış oyunları hariç sorun olmaz. FH4 gibi biraz daha arcade kaçan oyunlarda da sorun olmaz aynı şekilde.

O çok hafifi ben fark etmem yüksek ihtimalle wonderboy markalı 100 TL'lik kablolu gamepadi kullandıktan sonra genelde NBA ve hikayeli oyunlar deniyorum gamepad gelince FH oyunlarınıda deneyeceğim Kaan sağ olsun Iyzico ile indirimide var şarj standını almamı önerir misiniz masam çok büyük değil kablo ile şarj ediliyor mu?

O çok hafifi ben fark etmem yüksek ihtimalle wonderboy markalı 100 TL'lik kablolu gamepadi kullandıktan sonra genelde NBA ve hikayeli oyunlar deniyorum gamepad gelince FH oyunlarınıda deneyeceğim Kaan sağ olsun Iyzico ile indirimide var şarj standını almamı önerir misiniz masam çok büyük değil kablo ile şarj ediliyor mu?
Kablo ile şarj ediliyor tabii ki hocam şarjı bitince çöpe atacak değilsiniz ya :D

Şarj standı almazsanız 1.099 TL'ye süper kol almış olursunuz. Ama stand ayrı bir hava katıyor.

Shooter III almayın. Ya won gale, ya da KK3 Pro alın. Won gale alıp geçerdim ben, standı da var.

Won gale alacağım teşekkürler yardımlarınız için.

Kablo ile şarj ediliyor tabii ki hocam şarjı bitince çöpe atacak değilsiniz ya :D

Belki stant falan gerekiyordur diye düşündüm kusura bakmayın bu kadar anlamıyorum işte :D teşekkürler tekrardan.

Won gale alacağım teşekkürler yardımlarınız için.

Belki stant falan gerekiyordur diye düşündüm kusura bakmayın bu kadar anlamıyorum işte :D teşekkürler tekrardan.
Iyzico uygulamasını telefona indirin, bilgileriniz ile kayıt olun, kampanyaya katılın ana sayfadan. Iyzico'ya kartınızı ekleyin. Ödeme aşamasında da Iyzico bilgileriniz ile eklediğiniz kartı seçip ödemeyi yapın.

Standlı olursa dongle'ı koyacak yer de olur kaybolma ihtimali olmaz, aynı zamanda değişebilir stick caplerle geliyor joystick yüksekliğini değişebiliyorsunuz. Saklaması da daha kolay olur kolun. Usb ile de şarj olur ama stand olmasj bence artı, stand olmayanda değişen stick başlıkları gelmiyor. Kaan hocam gerçekten çok yardımcı oluyor bu konularda özellikle kampanyalı konularda. Kendisine ben de çok teşekkür ediyorum kullandıkça elimdeli kolu 😁

Standlı olursa Dongle'ı koyacak yer de olur kaybolma ihtimali olmaz, aynı zamanda değişebilir stick caplerle geliyor joystick yüksekliğini değişebiliyorsunuz. Saklaması da daha kolay olur kolun. USB ile de şarj olur ama stant olmasj bence artı, stant olmayanda değişen stick başlıkları gelmiyor. Kaan hocam gerçekten çok yardımcı oluyor bu konularda özellikle kampanyalı konularda. Kendisine ben de çok teşekkür ediyorum kullandıkça elimdeli kolu 😁

Hocam kolu kardeşime alacağım son zamanlarda gamepad istiyordu diğer kardeşime sorduğumda kendisinin shooter gamepadi araştırdığını kutu açılımı falan izlediğini söyledi bana shooter alsam aralarında ciddi bir fark var mıdır?

Hocam kolu kardeşime alacağım son zamanlarda gamepad istiyordu diğer kardeşime sorduğumda kendisinin shooter gamepadi araştırdığını kutu açılımı falan izlediğini söyledi bana shooter alsam aralarında ciddi bir fark var mıdır?
Fantech'in QC'si hakkında çok şikayet var. Yazılımı vs. daha iyi Bigbig'in.

Ayriyeten Fantech 600 mAh, Gale Hall 1000 mAh.

Vallahi hocam teşekkürler tavsiyeleriniz için ama sordum kardeşime yaşı zaten küçük 16 yaşında pek anlamaz görünüşü daha güzel diyor içinde kalmasın uyardım ve shooter 3'ü aldım umarım pişman olmaz :D çok teşekkürler yardımlarınız için sizin sayenizde Iyzico ve parolapara ile yaklaşık 750 liraya falan geldi.

Vallahi hocam teşekkürler tavsiyeleriniz için ama sordum kardeşime yaşı zaten küçük 16 yaşında pek anlamaz görünüşü daha güzel diyor içinde kalmasın uyardım ve shooter 3'ü aldım umarım pişman olmaz :D çok teşekkürler yardımlarınız için sizin sayenizde Iyzico ve parolapara ile yaklaşık 750 liraya falan geldi.
Hayırlı olsun hocam, shooter 3 de kötü değil ama gale hall daha iyi sadece