2.000 TL Gamepad önerisi

babaci

Üstün
Merhaba. Aslında daha ucuza 8BitDo almak istiyorum ama yurtdışından gelir mi gelmez mi emin olamadım. Önerilerinize ve yurtdışından satın alım konusunda bilgilendirmenize ihtiyacım var. Teşekkürler.

İfadeler: 792

İtopya’ya 2400’e Xbox kolu vardı geçen hafta. Hala duruyorsa zorlayıp çök derim. Ne kalite derdin olur ne uyumluluk derdin. Kalem pil kullanması da bence mükemmel bir artı. Pil ömrü azaldı, şarjı bitti derdin yok. Takıyorsun abi pilleri bitene kadar oyna. Bitti mi? Şarj etmen 10 saniye. Yeni pilleri tak geç. Mis gibi.

Xbox 9. nesil kol zaten 2300 TL civarlarında normal fiyat olarak. Çıkabiliyorsa alsın.

Dostum öncelikle şuradaki konunu hatırlıyorum. Sen 8BitDo sevmiyordun.

Eğer 8BitDo ürünleri konusunda fikrin değiştiyse o bütçede Ultimate 2C modeli var. Gayet güzel bir gamepad. İncelemesini de yapmıştım. Aşağıya bırakıyorum.

Ultimate 2C'nin Aliexpress'teki fiyatı 30 doların üstünde kalıyor. Bu da sana gümrükte sorun yaşatabilir. Mesela:

Biraz daha bekleyip indirim yakalayabilirsin. O durumda 30 doların altına düşebilir belki bu ürün.

Eğer beklemek istemiyorum diyorsan ve bütçeni ortalama 500 TL arttırabilirsen Xbox 9. Nesil alabilirsin. Şu an düşük 2.294,10 TL'ye bulunabiliyormuş. Elbette herhangi bir satıcı önermiyorum, çünkü n11'deki satıcılara bu konuda güvenmiyorum. Yine de aşağıdaki Akakçe listesinden bütçene uygun bir satıcıyı tercih edebilirsin.

Merhaba. Aslında daha ucuza 8BitDo almak istiyorum ama yurtdışından gelir mi gelmez mi emin olamadım. Önerilerinize ve yurtdışından satın alım konusunda bilgilendirmenize ihtiyacım var. Teşekkürler.
8bitdo Ultimate 2C, o bütçedeki en iyi gamepadlerden.

Türkiye'de bulabilirsen ultimate 2 c alınabilir. Xbox gamepad güzel ama hall effect olmayan bir gamepad o parayı haketmiyor bence. Birkaç ay içinde drift sorunlarıyla canın sıkılabilir. Kullanıma bağlı mesela az kullanıyorsan bu süre uzayabilir de. Pilli olması ise güzel bir olay ama diğer gamepad lerde pil ölene kadar başka sorunlar yaşama ihtimali daha yüksek zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…