Detaylar
Kim cevapladı?Orko
Yetkin
Bloody GPW70 Oyun Kolu
Bloody GPW70 Oyun Kolu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Monster Pusat Clutch Oyun Kolu
Monster Pusat Clutch Oyun Kolu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
- Makaleler
- 3
İtopya’ya 2400’e Xbox kolu vardı geçen hafta. Hala duruyorsa zorlayıp çök derim. Ne kalite derdin olur ne uyumluluk derdin. Kalem pil kullanması da bence mükemmel bir artı. Pil ömrü azaldı, şarjı bitti derdin yok. Takıyorsun abi pilleri bitene kadar oyna. Bitti mi? Şarj etmen 10 saniye. Yeni pilleri tak geç. Mis gibi.
İtopya’ya 2400’e Xbox kolu vardı geçen hafta. Hala duruyorsa zorlayıp çök derim. Ne kalite derdin olur ne uyumluluk derdin. Kalem pil kullanması da bence mükemmel bir artı. Pil ömrü azaldı, şarjı bitti derdin yok. Takıyorsun abi pilleri bitene kadar oyna. Bitti mi? Şarj etmen 10 saniye. Yeni pilleri tak geç. Mis gibi.
Xbox 9. nesil kol zaten 2300 TL civarlarında normal fiyat olarak. Çıkabiliyorsa alsın.
Dostum öncelikle şuradaki konunu hatırlıyorum. Sen 8BitDo sevmiyordun.
Eğer 8BitDo ürünleri konusunda fikrin değiştiyse o bütçede Ultimate 2C modeli var. Gayet güzel bir gamepad. İncelemesini de yapmıştım. Aşağıya bırakıyorum.
Ultimate 2C'nin Aliexpress'teki fiyatı 30 doların üstünde kalıyor. Bu da sana gümrükte sorun yaşatabilir. Mesela:
tr.aliexpress.com
Biraz daha bekleyip indirim yakalayabilirsin. O durumda 30 doların altına düşebilir belki bu ürün.
Eğer beklemek istemiyorum diyorsan ve bütçeni ortalama 500 TL arttırabilirsen Xbox 9. Nesil alabilirsin. Şu an düşük 2.294,10 TL'ye bulunabiliyormuş. Elbette herhangi bir satıcı önermiyorum, çünkü n11'deki satıcılara bu konuda güvenmiyorum. Yine de aşağıdaki Akakçe listesinden bütçene uygun bir satıcıyı tercih edebilirsin.
Merhaba. Forumda bazı arkadaşların Xbox Gamepad kullananlara neredeyse söverek savunduğu 8Bitdo'yu satın aldım. Yaklaşık 25 saat kullandım ve Y tuşu güzel basmıyor bir tık içine takılı kalıyor
. Ne kalite anlamında ne hissiyat anlamında Xbox Gamepad'in yanına yaklaşamaz.
Akşam 7'de işten geliyorum günde 1-2 saat FIFA anca ya oynuyorum ya oynamıyorum. Hiçbir eşyamı hor kullanmam. Yıllarca F310 kullandım. Ayrıca çok uzun süre Xbox 9. nesil Gamepad kullandım ve sapasağlam çiziği bile yok. Çok kaliteli diye forumda pazarlanan 8Bitdo çok dikkatli bir kullanıcının elinde 25 saatin sonunda...
Akşam 7'de işten geliyorum günde 1-2 saat FIFA anca ya oynuyorum ya oynamıyorum. Hiçbir eşyamı hor kullanmam. Yıllarca F310 kullandım. Ayrıca çok uzun süre Xbox 9. nesil Gamepad kullandım ve sapasağlam çiziği bile yok. Çok kaliteli diye forumda pazarlanan 8Bitdo çok dikkatli bir kullanıcının elinde 25 saatin sonunda...
- babaci
- 8bitdo
- Forum: Gamepad ve Direksiyon Seti
Eğer 8BitDo ürünleri konusunda fikrin değiştiyse o bütçede Ultimate 2C modeli var. Gayet güzel bir gamepad. İncelemesini de yapmıştım. Aşağıya bırakıyorum.
Önemli:
01/12/2024 Tarihli Güncelleme:
Şu sıralar 8BitDo'nun internet sitesinde bulunan "8BitDo Ultimate Software V2 V1.05" isimli yazılımı indirip çalıştırmayı deneyen ama hata alıp yazılımı çalıştıramayan kullanıcılar görmeye başladım. Bunun üzerine inceleme konusunda paylaştığım link üzerinden kendim de test ettiğimde, şu an itibariyle 8BitDo'nun sitesinden ilgili yazılımı indirip çalıştıramadığımızı tespit ettim.
Bu incelemeyi paylaştığım gün kullanmış olduğum yazılım hâlâ bilgisayarımda yüklü ve hâlâ çalışıyor. Bu yüzden paylaşmak istedim. Ancak yine de...
- Şişman Adam
- 2.4g 8bitdo gamepad kablosuz ultimate ultimate 2c ultimate2c
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Ultimate 2C'nin Aliexpress'teki fiyatı 30 doların üstünde kalıyor. Bu da sana gümrükte sorun yaşatabilir. Mesela:
PC, Windows 10, 11, buhar güverte, ahududu Pi, Android için 8BitDo yeni Ultimate 2C kablosuz oyun denetleyicisi - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Biraz daha bekleyip indirim yakalayabilirsin. O durumda 30 doların altına düşebilir belki bu ürün.
Eğer beklemek istemiyorum diyorsan ve bütçeni ortalama 500 TL arttırabilirsen Xbox 9. Nesil alabilirsin. Şu an düşük 2.294,10 TL'ye bulunabiliyormuş. Elbette herhangi bir satıcı önermiyorum, çünkü n11'deki satıcılara bu konuda güvenmiyorum. Yine de aşağıdaki Akakçe listesinden bütçene uygun bir satıcıyı tercih edebilirsin.
8bitdo Ultimate 2C, o bütçedeki en iyi gamepadlerden.Merhaba. Aslında daha ucuza 8BitDo almak istiyorum ama yurtdışından gelir mi gelmez mi emin olamadım. Önerilerinize ve yurtdışından satın alım konusunda bilgilendirmenize ihtiyacım var. Teşekkürler.
Myers 42
Üstün
Türkiye'de bulabilirsen ultimate 2 c alınabilir. Xbox gamepad güzel ama hall effect olmayan bir gamepad o parayı haketmiyor bence. Birkaç ay içinde drift sorunlarıyla canın sıkılabilir. Kullanıma bağlı mesela az kullanıyorsan bu süre uzayabilir de. Pilli olması ise güzel bir olay ama diğer gamepad lerde pil ölene kadar başka sorunlar yaşama ihtimali daha yüksek zaten.
Yeni konular
-
-
-
-
R5 7500F için 25.000 TL bütçede Hepsiburada'dan ekran kartı tavsiyesi
- Mehmet Güler
-
-
-
-
-