Bütçe
2.000 TL
Hocam ben şu anki sistemimi kompile kardeşime vereceğim o yüzden yeni laptop fareyide oradan sipariş veriyorum hepsi birlikte olsun

Hocam sisteminizi de umarım Hepsiburada'dan almadınız Hepsiburada hep en iyisi değil çünkü belki alacağınız laptopun daha ucuzunu/daha iyisini farklı bir sistede bulabilirsiniz hepsi birlikte olmasına gerek yok bence aynı satıcı yollamadığı sürece ayrı gelir zaten.

Hocam sisteminizi de umarım Hepsiburada'dan almadınız Hepsiburada hep en iyisi değil çünkü belki alacağınız laptopun daha ucuzunu/daha iyisin farklı bir sistede bulabilirsiniz hepsi birlikte olmasına gerek yok bence.

Hocam onun hakkındada konu açtım çoğu kişi buradan önerdi bende araştırdığımda en ucuzu buradaydı

Hocam kart bilgilerine bu kadar takılmayın sanal kart açıp iptal edersiniz isterseniz ki zaten Amazon da en güvenilir yerlerden.
Hocam birkaç şey duymuştum o tüzden amazon kullanmayı ttercih etmiyorum

Hocam onun hakkındada konu açtım çoğu kişi buradan önerdi bende araştırdığımda en ucuzu buradaydı

O zaman sıkıntı yoktur, dediğim gibi sadece Hepsiburada'ya güvenmenize gerek yok ona bakılırsa atılan klavye dünyada en popüler alışveriş uygulamalarından biri olan Amazon'dan neden Hepsiburada zorunlu.