RGB'si mevcut bu attıklarımın da.Hocam kusura bakmayın ama böyle RGB'li klavye bulamaz mıyız?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
REK1
Gelişen
Hocam Hepsiburada'dan almazsam net bunu alırdım
Hcoam Hepsiburada üzerinden bakıyorum
doiya
Uzman
Hocam Hepsiburada'dan almazsam net bunu alırdım
Neden Hepsiburada? Zorunlu mu?
REK1
Gelişen
Hocam ben şu anki sistemimi kompile kardeşime vereceğim o yüzden yeni laptop mouseyide oradan sipariş veriyorum hepsi birlikte olsun
dalmatianpelican
Yetkin
Hocam kart bilgilerine bu kadar takılmayın sanal kart açıp iptal edersiniz isterseniz ki zaten Amazon da en güvenilir yerlerden.Hocam Hepsiburada'dan almazsam net bunu alırdım
doiya
Uzman
Hocam ben şu anki sistemimi kompile kardeşime vereceğim o yüzden yeni laptop fareyide oradan sipariş veriyorum hepsi birlikte olsun
Hocam sisteminizi de umarım Hepsiburada'dan almadınız Hepsiburada hep en iyisi değil çünkü belki alacağınız laptopun daha ucuzunu/daha iyisini farklı bir sistede bulabilirsiniz hepsi birlikte olmasına gerek yok bence aynı satıcı yollamadığı sürece ayrı gelir zaten.
REK1
Gelişen
Hocam sisteminizi de umarım Hepsiburada'dan almadınız Hepsiburada hep en iyisi değil çünkü belki alacağınız laptopun daha ucuzunu/daha iyisin farklı bir sistede bulabilirsiniz hepsi birlikte olmasına gerek yok bence.
Hocam onun hakkındada konu açtım çoğu kişi buradan önerdi bende araştırdığımda en ucuzu buradaydı
Hocam birkaç şey duymuştum o tüzden amazon kullanmayı ttercih etmiyorumHocam kart bilgilerine bu kadar takılmayın sanal kart açıp iptal edersiniz isterseniz ki zaten Amazon da en güvenilir yerlerden.
doiya
Uzman
Hocam onun hakkındada konu açtım çoğu kişi buradan önerdi bende araştırdığımda en ucuzu buradaydı
O zaman sıkıntı yoktur, dediğim gibi sadece Hepsiburada'ya güvenmenize gerek yok ona bakılırsa atılan klavye dünyada en popüler alışveriş uygulamalarından biri olan Amazon'dan neden Hepsiburada zorunlu.
REK1
Gelişen
O zaman sıkıntı yoktur, dediğim gibi sadece Hepsiburada'ya güvenmenize gerek yok ona bakılırsa atılan klavye dünyada en popüler alışveriş uygulamalarından biri olan Amazon'dan neden Hepsiburada zorunlu.
Hocam mouseyi falan hepsini ayarladım sadece klavye kaldı 23:00 da sipariş vermeyi düşünüyorum
doiya
Uzman
Hocam fareyi falan hepsini ayarladım sadece klavye kaldı 23:00 da sipariş vermeyi düşünüyorum
Neden 23.00 hocam o zaman kadar mı süreniz var?