Detaylar
Kim cevapladı?
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
Ryzen 7 5700X3D için ASUS A21 Plus kasaya kaliteli ve termal macunlu bir kule tipi soğutucuya ihtiyacım var. Bütçe 2.000₺, aşmazsa iyi olur.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Ryzen 7 5700X3D için ASUS A21 Plus kasaya kaliteli ve termal macunlu bir kule tipi soğutucuya ihtiyacım var. Bütçe 2.000₺, aşmazsa iyi olur.
Arkadaslarin attığı sogutma cok iyi kesinlikle onu alin, ancak icinden cikan termal macun inanilmaz kati haberiniz olsun. Surmesi falan cok zor ekstradan bir termal macun almak isteyebilirsiniz.
Arkadaslarin attığı sogutma cok iyi kesinlikle onu alin, ancak icinden cikan termal macun inanilmaz kati haberiniz olsun. Surmesi falan cok zor ekstradan bir termal macun almak isteyebilirsiniz.
MX6 dengi hocam gayet kaliteli macun.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Hocam vallahi kalitesini bilmem ancak ben peerless assasin 120 Black sipariş ettim. Onun ile birlikte gelen TF7 macun ya kurumustu ya da macunun kendisi direkt olarak cok kati.
https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ben böyle bir şey düşünmüştüm düşünceleriniz fikriniz nedir? Kasaya sığar mı?
Sığar, ilk 2 atılan daha iyi.https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ben böyle bir şey düşünmüştüm düşünceleriniz fikriniz nedir? Kasaya sığar mı?