Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Tam da üstüne bastın. Promosyon kodu: SWAR.
Benzer fiyatlarda çok ürün var gibi. Bunu neden seçtiniz mesela? Kafam çok karıştı hepsi birbirine benziyor.![]()
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Tam da üstüne bastın. Promosyon kodu: SWAR.
Çünkü en iyi tercih bu.Benzer fiyatlarda çok ürün var gibi. Bunu neden seçtiniz mesela? Kafam çok karıştı hepsi birbirine benziyor.
pawEn
Üstün
Bu fiyatta isteklerinize göre en iyi tercih Helios 2.

Teknik farkları sormuş herhalde Kaan'cım.
Teknik farklar olabilir sorunlar olabilir çok bilgili değilim. Birbirini gösteren Spider-Man gibi konular adeta. Herkes başka bir şey öneriyor diğerini gömüyor. Ondan detaylı merak ettim.Bu fiyatta isteklerinize göre en iyi tercih Helios 2.
Teknik farkları sormuş herhalde Kaan'cım.![]()
pawEn
Üstün
Bu bütçede M3S, M3 Pro gibi mouselardan Helios 2'yi ayıran şey malzeme kalitesi diyebilirim.Teknik farklar olabilir sorunlar olabilir çok bilgili değilim. Birbirini gösteren Spider-Man gibi konular adeta. Herkes başka bir şey öneriyor diğerini gömüyor. Ondan detaylı merak ettim.
Yukarıdaki farenin malzeme kalitesi iyi ve kronik sorunu yok değil mi?Bu bütçede M3S, M3 Pro gibi mouselardan Helios 2'yi ayıran şey malzeme kalitesi diyebilirim.
pawEn
Üstün
Evet, kronik sorun hiç duymadım. Kaan daha iyi bilir o tarz şeyleri.Yukarıdaki farenin malzeme kalitesi iyi ve kronik sorunu yok değil mi?