Bütçe
2.000 TL

nirvanakin

Uzman
Birkaç ay önce laptop çantamın içindeyken düştü ve ekranı kırıldı. 18 bin masraf çıkardı. Bu yüzden süngerden ziyade sert kabuk korumalı çanta arıyorum şıklığı ve kullanışlı bölmeleri benim için önemli. Hantal da olmamalı. Fenruien çanta çok hoşuma gitti fakat sadece ön yüzeyi mi kabuk anlayamadım koruma açısından yeterli olur mu emin değilim çünkü benim bilgisayarım dikine düşmüştü köşesi yamulmuştu. Ayrıca 16 inç olan bilgisayarım bu 15,6 inçlik çantaya sığar mı bilemedim. Temu kapanmadan ucuz bulursam almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

IMG_0154.webp

Birkaç ay önce laptop çantamın içindeyken düştü ve ekranı kırıldı. 18 bin masraf çıkardı. Bu yüzden süngerden ziyade sert kabuk korumalı çanta arıyorum şıklığı ve kullanışlı bölmeleri benim için önemli. Hantal da olmamalı. Fenruien çanta çok hoşuma gitti fakat sadece ön yüzeyi mi kabuk anlayamadım koruma açısından yeterli olur mu emin değilim çünkü benim bilgisayarım dikine düşmüştü köşesi yamulmuştu. Ayrıca 16 inç olan bilgisayarım bu 15,6 inçlik çantaya sığar mı bilemedim. Temu kapanmadan ucuz bulursam almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 140624
İşte önerilerim:

1. Fenruien Çanta Hakkında:
- Boyut: 15,6 inçlik çanta, 16 inçlik laptop için biraz dar gelebilir. Tam oturmayabilir ve bu da koruma sağlamaz.
- Koruma: Ön yüzeyinin sert olması iyi, ancak köşelere yeterli koruma sağlamadığını düşünebilirsiniz. Dikey düşüşlerde köşeler zarar görebilir.

2. Alternatif Çanta Önerileri:
- Gadget Shield 16: Sert kaplamaya sahip, iç kısmı yumuşak ve koruyucu. Farklı bölmeler mevcut.
- Targus CitySmart EVA Pro: Güçlü dış yüzeyi sayesinde iyi bir koruma sağlar. Hantal değildir ve kullanışlı bölmelere sahiptir.
- Inateck 16-Inch Laptop Sleeve: Dış kısmı sert, iç kısmı yumuşaktır. Hafif ve kompakt bir tasarıma sahiptir.

3. Önemli Noktalar:
- Fiyat Araştırması: Temu'da fırsatları takip et. Belirli kampanyalar veya indirimler olabilir.
- Yorumları İncele: Satın almayı düşündüğün çantaların kullanıcı yorumlarını kontrol et.
- Vade ve İade Politikaları: Ürünü almadan önce iade politikalarını gözden geçirin.

Herhangi bir sorunuz olursa lütfen sorun!