Bütçe
0-2000 tl arası
Anladım hocam. Peki yukarıda arkadaşın önerdiği enermax nasıldır NZXT iyi duruyor ama benim gibi 10 yıllık sisteme fazla gibi yeni sistem alınca zaten güç kaynağı o zaman iyisiyle değiştirirm gibi. Ama galiba onu almak zorun da kalacağım gibi.
İyi bir model diyemeyiz kesin olarak. Sınırlı bir bilgi mevcut o PSU hakkında. Tabi @Yusuf7878 daha çok takip ediyor.

Hocam ürünü biraz aratınca zaten ayrıldığını gördüm sizi de uğraştırdım kusura bakmayın. Ama başka bir sıkıntı çıktı ilk bu güç kaynağını atan arkadaş aptek teknloloji linkini atmış NZXT onaylı satıcı değildi bir 500 600 TL uyguna satıyordu ondan aldım ama sanki coil whine sesi var gibi daha çok cızırtı video ekliyorum bunu çekerken CPU GPU pecete sokup durdurdum + kasa ici fanım yok bir cızırtı var iade etmeli miyim 2800'e aldım biraz daha koyup onaylı satıcılardan alsam olur muş. Video linki.

@Yusuf7878 @20424

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-09-11 at 12.55.20.webp
    WhatsApp Image 2025-09-11 at 12.55.20.webp
    679,4 KB · Görüntüleme: 35
Hocam ürünü biraz aratınca zaten ayrıldığını gördüm sizi de uğraştırdım kusura bakmayın. Ama başka bir sıkıntı çıktı ilk bu güç kaynağını atan arkadaş aptek teknloloji linkini atmış NZXT onaylı satıcı değildi bir 500 600 TL uyguna satıyordu ondan aldım ama sanki coil whine sesi var gibi daha çok cızırtı video ekliyorum bunu çekerken CPU GPU pecete sokup durdurdum + kasa ici fanım yok bir cızırtı var iade etmeli miyim 2800'e aldım biraz daha koyup onaylı satıcılardan alsam olur muş. Video linki

Onaylı satıcı olması pek bir şey değiştirmez ki, aptek sağlam satıcıdır. Bu seste coil whine değil daha çok fan sesi gibi.

Onaylı satıcı olması pek bir şey değiştirmez ki, aptek sağlam satıcıdır. Bu seste coil whine değil daha çok fan sesi gibi.

Yorumlar zaten bayağı iyiydi 4.4 yıldız almış onaylı olup olmaması bana fark etmiyorda daha 1 hafta olmayan bu güç kaynağın da bu tarz sesler garip geldi benim önceki dandik Xigmatek 600W 80Plus güç kaynağı 5 yılda anca bu kadar ses çıkartıyordu videoda coil whine olmasa bile şu an kulak ici kulaklık takmama rağmen bayağı duyuluyor fan sesleri normal midir bu? İlk 1 2 gün bu ses yoktu sonradan çıktı.

Yorumlar zaten bayağı iyiydi 4.4 yıldız almış onaylı olup olmaması bana fark etmiyorda daha 1 hafta olmayan bu güç kaynağın da bu tarz sesler garip geldi benim önceki dandik Xigmatek 600W 80Plus güç kaynağı 5 yılda anca bu kadar ses çıkartıyordu videoda coil whine olmasa bile şu an kulak ici kulaklık takmama rağmen bayağı duyuluyor fan sesleri normal midir bu? İlk 1 2 gün bu ses yoktu sonradan çıktı.
Bu ses coil whine gibi değil. Sistem yükteyken video atar mısın sese bakalım.