Bütçe
0-2000 tl arası

muhammet48

Çalışkan
Selam, bana 600W 80 Plus veya Bronze sertifikalı güç kaynağı lazım, bilen arkadaşlar önerebilir mi? Bu bütçeyi biraz yükseltebilirim.
Sistemim:
  • 16 GB Kingston RAM
  • AMD RX560 2 GB ekran kartı
  • i5 3340 işlemci
  • 1 TB +240GB SSD
  • Gigabyte H61m DS2 rev 4.0 anakart
Önceki güç kaynağım Xigmatek 600W 80 Plus'tı. Buna benzer bir şey önerirseniz sevinirim. Mümkünse uygun fiyat veya F/P olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, bana 600W 80 Plus veya Bronze sertifikalı güç kaynağı lazım, bilen arkadaşlar önerebilir mi? Bu bütçeyi biraz yükseltebilirim.
Sistemim:
  • 16 GB Kingston RAM
  • i5 3340 işlemci
  • 1 TB +240GB SSD
Önceki güç kaynağım Xigmatek 600W 80 Plus'tı. Buna benzer bir şey önerirseniz sevinirim. Mümkünse uygun fiyat veya F/P olsun.
Bütçe çıkarsa; https://www.akakce.com/power-supply...-qu3efFgOmZixvSc1DFl29pRDcMFPCAxoCvzYQAvD_BwE

Sistemim:
  • 16 GB Kingston RAM
  • i5 3340 işlemci
  • 1 TB +240GB SSD
Atılan NZXT C750 modelini alabilirsin. Pek alternatifi yok.

1756854481022.webp

Atılan NZXT C750 modelini alabilirsin. Pek alternatifi yok.

Eki Görüntüle 181249

Hocam biraz bütceyi aşıyor PC acılsın ve elektrik gidince bozulmasın bu bütceye tek bu mu var.

Hocam bütçe cıkartırım ama benim sistemim icin biraz fazla overkill sanki bilgisayar acılsın elektrik falan giderse onun koruması olsun bozulmasın bu 2 özellik giriş seviyesi bu mudur MSI MAG modeli vardı 2200 civarina baktım PSU listesin de önerilmeze koyulmuş.

Hocam biraz bütceyi aşıyor PC acılsın ve elektrik gidince bozulmasın bu bütceye tek bu mu var.

Hocam bütçe cıkartırım ama benim sistemim icin biraz fazla overkill sanki bilgisayar acılsın elektrik falan giderse onun koruması olsun bozulmasın bu 2 özellik giriş seviyesi bu mudur MSI MAG modeli vardı 2200 civarina baktım PSU listesin de önerilmeze koyulmuş.
Fazla overkill değil açıkçası. Hakkını verebilecek tek PSU NZXT diyebiliriz.

Eğer ben diken üstünde yaşarım, riski severim derseniz şu da var; https://www.gaming.gen.tr/urun/5792...nagi-emp700w-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Hangi modeli? İkiside önerilmezde değil. Bn modeli 3000TL olduğundan dolayı dezavantajlı. Dn modelini diyorsan alma.

Son düzenleme:
Dn modeli o. Almayın kötü. Alacaksanız bn veya bnl Full range modellerine bakın en az.

Anladım hocam. Peki yukarıda arkadaşın önerdiği enermax nasıldır NZXT iyi duruyor ama benim gibi 10 yıllık sisteme fazla gibi yeni sistem alınca zaten güç kaynağı o zaman iyisiyle değiştirirm gibi. Ama galiba onu almak zorun da kalacağım gibi.

Anladım hocam. Peki yukarıda arkadaşın önerdiği enermax nasıldır NZXT iyi duruyor ama benim gibi 10 yıllık sisteme fazla gibi yeni sistem alınca zaten güç kaynağı o zaman iyisiyle değiştirirm gibi. Ama galiba onu almak zorun da kalacağım gibi.
NZXT alabilirsin. Enermax pek iyi değil. Ancak hiç bütçen yoksa düşün onu.