hocam üniversite derslerine girmem gerekiyor yok yazılıyorum uzaktan eğitime 2 gündür sistemi çalıştırmam lazım bütçem bu kadar225 watt'tan fazla çekiyor 6800 XT. Bu PSU ile kullanmak hiç sağlıklı olmaz.
@Sckronn Size ayrı kablodan gelen 2X8 pinli bir PSU lazım. Bu bütçede yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
SF26
Üstün
Zalman ile Seasonic arasında dünya kadar fark var. Seasonic'in en kötü modeli Zalman'ın en iyi modeline çok ayıp şeyler yapar kalite olarak.Hocam Power'im peak çıkışı 637 wattı Zalman'ın ucu ucuna yetiyordu
hocam kabloları yok ürünün gördüm bunu
ürünün hiç bir besleme kablosu yok modüler ürün fakat kabloları yokÇiçek gibi. Sağlam PSU. @Sckronn bu PSU'ya bak derim.
Edit: kablo yokmuş.
620 watt %99 verimlilik bile olsa çıkışta tahminen 600 watt verir bana sistemim 600 wattı geçiyor tam yükteZalman ile Seasonic arasında dünya kadar fark var. Seasonic'in en kötü modeli Zalman'ın en iyi modeline çok ayıp şeyler yapar kalite olarak.
bütçeye 3000 desek parolapara ile 2500 e kadar iner tahminen225 watt'tan fazla çekiyor 6800 XT. Bu PSU ile kullanmak hiç sağlıklı olmaz.
@Sckronn Size ayrı kablodan gelen 2X8 pinli bir PSU lazım. Bu bütçede yok.
225 Watt'tan fazla çekiyor 6800 XT. Bu PSU ile kullanmak hiç sağlıklı olmaz.
@Sckronn Size ayrı kablodan gelen 2x8 pinli bir PSU lazım. Bu bütçede yok.
https://shbd.io/s/hSiNxizK iş görür mü?
ya da bu https://shbd.io/s/zkU51439ürünün hiç bir besleme kablosu yok modüler ürün fakat kabloları yok
620 watt %99 verimlilik bile olsa çıkışta tahminen 600 watt verir bana sistemim 600 wattı geçiyor tam yükte
bütçeye 3000 desek parolapara ile 2500 e kadar iner tahminen
https://shbd.io/s/hSiNxizK iş görür mü?
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Sırf Seasonic diye iyi olacak değil. 13 yıllık bir PSU o attığınız.
Bu en mantıklısı duruyor lakin o modelin gen5 halinde 2 adet PCI-E 8 pin çıkışı olması lazım. Satıcı yanlış yazmış gibi geldi bana.
Verimlilik o şekilde işlemiyor.620 watt %99 verimlilik bile olsa çıkışta tahminen 600 watt verir bana sistemim 600 wattı geçiyor tam yukte.
12v kanalındaki regulasyonu iyi değil. Yükteyken bayağı düşüyor.Bomba değil ama hakkında adam akıllı bir bilgi yoktu en son. Bildiğim kadarıyla hala daha yok.
Ayrıca konu sahibinin ekran kartı 2x8 pin bağlantısına sahip. Ve RX 6800 XT, güç isteyen bir kart.
Son düzenleme:
nzxt c650 mi fsp hydro k 700w miSırf Seasonic diye iyi olacak değil. 13 yıllık bir PSU o attığınız.
Bu en mantıklısı duruyor lakin o modelin gen5 halinde 2 adet PCI-E 8 pin çıkışı olması lazım. Satıcı yanlış yazmış gibi geldi bana.
Verimlilik o şekilde işlemiyor.
12v kanalındaki regulasyonu iyi değil. Yükteyken bayağı düşüyor.
ya da fsp vita bd750Sırf Seasonic diye iyi olacak değil. 13 yıllık bir PSU o attığınız.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Bd serisi hakkında pek bilgi yok lakin 850W'lık modeli kötü durmuyordu. Hyper k 700W'ı eleyin. NZXT'nin hangi modeli? Gold mu bronz mu?nzxt c650 mi fsp hydro k 700w mi
ya da fsp vita bd750
bronz modeliBd serisi hakkında pek bilgi yok lakin 850W'lık modeli kötü durmuyordu. Hyper k 700W'ı eleyin. NZXT'nin hangi modeli? Gold mu bronz mu?
gördüğüm kadarıyla 4+4 şeklinde 2 tane çıkışı var arkadaş 4 çıkış demişSırf Seasonic diye iyi olacak değil. 13 yıllık bir PSU o attığınız.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Bronz modeli
Gördüğüm kadarıyla 4+4 şeklinde 2 tane çıkışı var arkadaş 4 çıkış demiş
C650 veya BD750 alınabilir.
hangi daha iyidir fsp hydro k hyper k lar var bide bu bütçede