GhostRileyy

Uzman
Android destekli isteme sebebim bazen bankalar saat ile ödemeye bazı kampanyalar yapıyorlar. Bundan dolayı. İstediğim özellikler:

Görüşme yaparken sesimin karşıya temiz ve net gitmesi.

Geri kalan özellikler pek mühim değil benim için. 2.000 TL bütçe. Eğer "biraz yükseltin şunu alın" derseniz ona da bakabilirim duruma göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam güncel fiyatlarından haberim yok ancak senelerdir Huawei Watch GT2 kullanıyorum. Apple Watch 7’ye geçip kullanışsız bulup tekrar bu saate geçtim.

Pil ömrü, uyku yakalama kalitesi, titreşimi ya da uygulamaların bildirimlerini ayırt etmeden verebilmesi çok işime yarıyor. O özelliğini kullanmıyorum ancak konuşmaları da temiz yapıyor.

Apple ekosisteminde olsam da bu saat işinin kralı Huawei.

Hocam güncel fiyatlarından haberim yok ancak senelerdir Huawei Watch GT2 kullanıyorum. Apple Watch 7’ye geçip kullanışsız bulup tekrar bu saate geçtim.

Pil ömrü, uyku yakalama kalitesi, titreşimi ya da uygulamaların bildirimlerini ayırt etmeden verebilmesi çok işime yarıyor. O özelliğini kullanmıyorum ancak konuşmaları da temiz yapıyor.

Apple ekosisteminde olsam da bu saat işinin kralı Huawei.
İkinci eli 3000 sıfırı 5000 ve eski bir saat oldu artık.
Ama bütçe kısıtlı.

Android destekli isteme sebebim bazen bankalar saat ile ödemeye bazı kampanyalar yapıyorlar. Bundan dolayı. İstediğim özellikler:

Görüşme yaparken sesimin karşıya temiz ve net gitmesi.

Geri kalan özellikler pek mühim değil benim için. 2.000 TL bütçe. Eğer "biraz yükseltin şunu alın" derseniz ona da bakabilirim duruma göre.
Samsung Galaxy Watch 4 (Önceki Nesil Model)

· Android Uyumluluğu: Tam uyumlu.
· Ses Kalitesi: Gelişmiş mikrofon ve hoparlör sistemiyle net görüşme imkanı sunar.
· NFC Özelliği: Var (Samsung Pay ile ödeme yapabilirsiniz).
· Ortalama Fiyat: 2.000 TL civarında veya biraz üzerinde

2. Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro (Akıllı Bileklik)

· Android Uyumluluğu: Tam uyumlu.
· Ses Kalitesi: Temel görüşme için yeterli, ancak saat kadar etkili değil.
· NFC Özelliği: Var (NFC özellikli modelleri mevcut).
· Ortalama Fiyat: 1.500 TL altı (bütçenizin altında).

3. Huawei Watch GT 3

· Android Uyumluluğu: Temel düzeyde uyumlu (tüm özellikler için Huawei Phone gerekebilir).
· Ses Kalitesi: Gürültü engelleme özelliğiyle net görüşme sağlar.
· NFC Özelliği: Var (Huawei Pay ile ödeme yapabilirsiniz).
· Ortalama Fiyat: 2.500 TL civarı (bütçenizin biraz üzerinde).

Son düzenleme:
İkinci el temiz Watch 4 Classic. 1.5 aydır tuzlu suda çalışıyorum saatle onlarca kez sağlam çarptım hala taş gibi mübarek. Tek eksisi pil.
Benim eski saatim, bir kere çok sertçe yere düşmüştü çizik dışında yamulma veya çatlama olmuyor saatte acayip sağlam.

İkinci el temiz Watch 4 Classic. 1.5 aydır tuzlu suda çalışıyorum saatle onlarca kez sağlam çarptım hala taş gibi mübarek. Tek eksisi pil.
Benim eski saatim, bir kere çok sertçe yere düşmüştü çizik dışında yamulma veya çatlama olmuyor saatte acayip sağlam.
Çizik daha çok göze batıyor ben kendi saatime koruyucusu taktım.
Birde gerçekten saatte en önemli şey pil.

Bu düz watch 4 ve bazı modellerin suda bozulduğunu görünce şaşırıyorum, paylaşıyorlar. Komple kutu gibi saatler bide. Classic bezel eklemli ona rağmen tatlı tuzlu günde onlarca kez su yiyor ama sıkıntı çıkarmadı.

Peki hocam şöyle yapalım o zaman. Sanırım bu bütçe de istediğim özelliklere göre kaliteli bir saat yok anlaşılan. Bütçeyi 5000 yapsam, eğer çok kaliteli farkı olursa önerilen saat arasında Max 6000 diyelim. O zaman ne önerirsiniz.

Çizik daha çok göze batıyor ben kendi saatime koruyucusu taktım.
Birde gerçekten saatte en önemli şey pil.
Bende kılıfla kullanıyorum zaten hocam korusun diye değil çizikler gözükmesin diye, çizikler aşırı sinir bozuyor kırılsa bu kadar moralim bozulmazdı herhalde.

Bu düz watch 4 ve bazı modellerin suda bozulduğunu görünce şaşırıyorum, paylaşıyorlar. Komple kutu gibi saatler bide. Classic bezel eklemli ona rağmen tatlı tuzlu günde onlarca kez su yiyor ama sıkıntı çıkarmadı.
Onlar suya daldırıp birkaç saat boyunca bekletip bozanlar veya tuzlu suya sokanlardır hocam. Benim saat yağmur, yanlışlıkla olan içecek dökülmelerine karşı sıkıntı çıkarmadı ki olması gereken de bu zaten.