Bütçe
2.000 TL

Sinoplu57 2

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarıma aynı anda 2 tane kol bağlayabileceğim bir kol almak istiyorum. Bütçem 2 kol için toplam 4.000 TL. KP40 modeline baktım fakat zamlanmış, 3.000 TL olmuş. Öneriniz var mıdır? Bütçeyi artırıp KP40 mı almalıyım? Bir de aynı anda bilgisayarda kolları çalıştırabilmek için 2 tane mi USB dongle takılması gerekecek? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarıma aynı anda 2 tane kol bağlayabileceğim bir kol almak istiyorum. Bütçem 2 kol için toplam 4.000 TL. KP40 modeline baktım fakat zamlanmış, 3.000 TL olmuş. Öneriniz var mıdır? Bütçeyi artırıp KP40 mı almalıyım? Bir de aynı anda bilgisayarda kolları çalıştırabilmek için 2 tane mi USB dongle takılması gerekecek? Teşekkürler.
KP20 alınmaz indirimde alınırdı. Bunlardan birini alabilirsiniz. Her gamepad’in usb alıcısı var bilgisayara takıp bağlıyorsunuz.

KP20 alınmaz indirimde alınırdı. Bunlardan birini alabilirsiniz. Her gamepad’in usb alıcısı var bilgisayara takıp bağlıyorsunuz.

Hocam peki xbox dizilimli olanların arasından hangisini seçersiniz? 3000 TL'ye kadar çıkabilirim gamepad başına.

Bu kol 2 hafta kadar önce 2200 TL'imiş. Gereksiz zam yemiş gibi geldi bana da. Ama diyorsanız halen bu para değer bunu alayım. Başka öneriniz var mıdır hocam? Maddi limiti biraz gevşetebilirim sorun yok.
Tavan bütçemiz ne kadar hocam?

3500 olursa alın geçin. Bu paraya değer.

Tavan bütçemiz ne kadar hocam?

3500 olursa alın geçin. Bu paraya değer.

Bütçe sınırımız yok hocam 5000-6000 olabilir sorun yok pc ile uyumlu olsun. Uzun yıllar kullanabileceğim bir kol olsun istiyorum.