Bütçe
1.5K 2.0K

EgeÇetiner

Başarılı
Yer
Türkiye Bursa
13100F işlemciye sahibim. Stok fan yetersiz kalıyor. Sıcaklıklar bazen 80-90 oluyor, ayrıca stok fan çok ses yapıyor RPM'den dolayı. Bu yüzden kule tipi hava soğutma bakıyorum. Önerebileceğiniz güzel kule tipi soğutucu var mı?

Son düzenleme:
13100F işlemciye sahibim. Stok fan yetersiz kalıyor. Sıcaklıklar bazen 80-90 oluyor, ayrıca stok fan çok ses yapıyor RPM'den dolayı. Bu yüzden kule tipi hava soğutma bakıyorum. Önerebileceğiniz güzel kule tipi soğutucu var mı?

En yeterli soğutuculardan birisi bu

Daha ucuza istersen ve kasana sığarsa

En ucuza kaçmak istersen
Fanları hakkında hiçbir şey bulamadım. Sadece 6 boru yüzünden önerdim.
Daha safe bir seçim yapmak istersen 600-700 tl arasında Dark X123 var.
Pazarana kampanyan falan varsa X123 e alternatif olarak gözüken şu var.

Thermalright Assassin's spirit 120 Plus V2 kötü müdür birazcık araştırdım kasama falan da uyuyor 2 fanlı onu tercih edeceğim gibi duruyor.
Fan sayısı bu segment işlemcilerde pek fark yaratmaz. Eğer bütçen yoksa ona bir şey diyemem. 1k ya daha iyisi var mı bakmadım.
Boru sayısı, fan sayısından daha önemli. (Fanın teknik özellikleri ile bağlantılı. Thermalright da hepsi belli)

Bütçeden dolayı değil de biraz baktım fiyatına göre gayet işimi görür gibi duruyor o yüzden seçtim onu fakat 4x6mm, senin attığında 6x6mm arada çok fark olursa dediğini alırım eğer ki.