2.000 TL'ye IEM için ses kartı veya DAC önerisi

Bütçe
2000

sherkl

Uzman
Yer
United States of Adana
İyi günler, arkadaşım için DAC ve ses kartı bakıyorduk. Son çıkan yurt dışı alışveriş ile ilgili içeriği kapsayan yasadan kaynaklı artık AliExpress gibi yerlerden ürün alamıyoruz bildiğiniz üzere.

Ben de zamanında CX31993 DAC almıştım fakat artık alınamadığı için ve TR'de aynı ürün pahalı olduğu için en fazla 2000 TL DAC ve Ses kartı önerisi istiyoruz.

@Simon hocam siz yardımcı olabilir misiniz

Son düzenleme:

Bu ürün nasıl sizce? Hesaudio'da 1600 TL imiş.

Hocam Zero blue için CX31933 kullanıyorum, onun öncesinde default kullanmaya kalktığımda gerçekten arada dağ gibi fark vardı. B650M-R ana kartım var
Zero Blue icin DAC lazim degil. Sadece sesi gurlestirir. Bir de %5 oraninda daha temiz ses verir.

Hocam Zero blue için CX31933 kullanıyorum, onun öncesinde default kullanmaya kalktığımda gerçekten arada dağ gibi fark vardı. B650M-R ana kartım var
Telefonda kullanacaksa alinabilir.

Sesi gurlestirdigi icin oyle gelmistir. Ses kalitesini pek yukseltmiyor dusuk butceli IEM'lerde DAC'ler.

Telefonda kullanacaksa alinabilir.

Sesi gurlestirdigi icin oyle gelmistir. Ses kalitesini pek yukseltmiyor dusuk butceli IEM'lerde DAC'ler.
PC'de kullanacak hocam. Direkt pc'ye bağladığı için kasa önü jaklarda kulaklık cızırtı veriyor, arkadan vermiyor. Uzatıcı mı alması lazım?

Bu arada ses gürleşmesi değildi hocam anlayabiliyorum, gürleşmedi aksine yükseldi sesi. Anlık karşılaştırma yaptığım zaman daha çok belli oluyor.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt