Bütçe
1500-2000
Anakartı yazmayı unutmuşum. Kullandığım anakart MSI B450M-A Pro Max. Açıkçası iyi bir M.2 SSD istiyorum Samsung önerdiler arkadaşlarım ama çok bilgim yok.

Normal bir kullanıcı isen çok büyük 50GB üzeri dosya vs sürekli kopyalamayacaksan. Oyun ve gündelik işler içinse 1GB WD sandik konoxia hangisi ucuzsa alman koxia 1TB G2 modeli iyidir hoştur.

Normal bir kullanıcı için 5. yılında WD SanDisk aynı. Ama 50GB bir dosya kopyalarken bayılıyor 200 MB düşer 5 GB falan 1800 atıyor. Samsung kadar da sağlam. Oyun için kullanıyorum. Eskiden de Windows yüklüydü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-14 035628.webp
    Ekran görüntüsü 2025-02-14 035628.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce bu SSD'ler arasında F/P olanı hangisi? Hem ben yararlanayım, hem de arkadaş yararlansın.

Iyzico ile 1573 TL.

Iyzico ile 1910 TL.

Hocam ben bu indirimi yapamadım yararlanabildiniz mi?

MSI iyidir bence alınır. 5 yıl garanti var zaten.

MSI fiyat iyi yeter fazlası ile. Corsair de güzel disk. 3500 okuma ile 2300 okuma arasında ben farkı hiç hissetmedim. O yüzden 600TL fiyat vermem.

Corsair Force MP510 baktım bayağı iyi SSD bun almak daha mantıklı Samsung gibi ömürlük.

Ne alırsan al üzmez. Fiyat odaklı ol. Aklına yatanı fiyat avantajlı geleni al.

Bende markasız 4 kadar SSD var onlara da kötü demem işini yapıyor. Konsolda oyun içinde kullandım 3dnat yazanlar ucuz ve ömürlük oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi hocam ben yapamadım ya ödeme kısmında hala 2600 lira yazıyor.

Tamam hocam şimdi baktım cashback veriyormuş o parayı çekemiyormuşuz.

Son düzenleme: