Bütçe
2000

eyre

Yetkin
Oyunlarda claw, genel kullanımda ise fingertip tutuşa sahibim. Kablosuz olmak zorunda değil ancak kablolu olacaksa da yumuşak ve kendini hissettirmeyecek bir kablosu olması iyi olur. Gerçekten fırsat ürünü olacaksa ya da gözle görülür kalite artışı olacaksa fiyatta abartmadan esneme yapabilirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Bunu alabilirsiniz. Claw ve fingertip tutuş şekillerine uygun. MCU'su ve sensörü oldukça iyi.
Bütçe daha da artıyorsa Scyrox V8 kesinlikle alınabilir ama bütçenizi bayağı aşıyor. İyzico indirimleriyle bütçenize uygun hale gelebilir, bir bakın isterseniz.

Dragonfly F1 Pro önerecektim fakat zamlarla bütçenizi geçmiş. Razer'ın modellerine bakabilirsiniz. Arkadaşım Attack Shark'ın bir modelini kullanıyor ve gayet memnun. İnternetten Attack Shark X3 Superlight modelini araştırabilirsiniz fena durmuyor.

Scroll veya double Click gibi kronikleri yoktur değil mi? Bu modeli almayı düşünüyorum.

Bütçe daha da artıyorsa scyrox V8 kesinlikle alınabilir ama bütçenizi bayağı aşıyor. Iyzico indirimleriyle bütçenize uygun hale gelebilir, bir bakın isterseniz.

Görece daha yeni bir model sanırım, fiyatı dalgalı biraz. Gerçekten çok büyük bir kalite artışı yaşatacaksa 1 ay sonraya erteleyebilirim. Çok bir aciliyetim yok fare almam için.

Dragonfly F1 Pro önerecektim fakat zamlarla bütçenizi geçmiş. Razer'ın modellerine bakabilirsiniz. Arkadaşım Attack Shark'ın bir modelini kullanıyor ve gayet memnun. İnternetten Attack Shark X3 Superlight modelini araştırabilirsiniz fena durmuyor.

Araştırdım ancak pek olumlu yorumlar görmedim genel olarak. Razer'ların da bol bol kronik sorunlarla dolu olduğunu okudum. Yukarıda da belirttiğim gibi eğer büyük bir kalite farkı olacaksa 1 ay daha erteleyip 2000-3000 bandındaki önerilerinize yönelebilirim.

Scroll veya double Click gibi kronikleri yoktur değil mi? Bu modeli almayı düşünüyorum.
Bu nispeten yeni bir model ve şu anda bildiğimiz bir sorunu yok. Aynı modelin eski üretiminde herhangi bir sorun yoktu, bunda da yoktur diyebiliriz.
Zaten TTC markasının switch ve encoderi kullanılmış, TTC markasının donanımları kalitelidir ve bu tarz sorunlar olmaz genelde.
Ben de M3S Max kullanıyorum ve gayet memnunum. Şu anlık hiçbir sorunu yok. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
Görece daha yeni bir model sanırım, fiyatı dalgalı biraz. Gerçekten çok büyük bir kalite artışı yaşatacaksa 1 ay sonraya erteleyebilirim. Çok bir aciliyetim yok fare almam için.
Scyrox V8 çıkalı yaklaşık 10 ay falan oldu sanırım. Herhangi bir kronik sorunu yok.
Scyrox V8, M3S Max'a göre biraz daha kaliteli ve 8000Hz dongle ile geliyor. M3S Max 1000Hz dongle ile geliyor, 1000Hz üstünü kullanmak için ayrı dongle almanız gerek. Donanım olarak aynı MCU ve sensörü kullanıyorlar.
Ben şahsen Hz olayının önemli olduğunu düşünmüyorum. 4K Hz ve 8K Hz hiçbir fark hissettirmiyor, çok fazla donanım kullanıyor ve çoğu oyun desteklemiyor. En ideali 2000Hz kullanmak ki o da 1000Hz'ye kıyasla hissettirse bile çok minimal bir fark hissettirecektir (hissettirmeyebilir de). Bu minimal farkı anlayabilmeniz için de iyi bir monitörünüz olmalı ayrıca.
Scyrox V8 genel olarak daha iyi bir tercih olur ama arada çok büyük bir kalite farkı yok onu belirteyim. Biraz daha kalitelidir sadece. Artık bekleyip beklememek size kalmış.
Ayrıca Scyrox V8 alacaksanız skatezlerini X-Raypad Obsidian veya muadili bir skatez ile değiştirmenizi öneririm. Kullanan çoğu kişi skatezlerinden memnun değil. Şart değil tabii ki ama değiştirirseniz daha iyi olur.

Araştırdım ancak pek olumlu yorumlar görmedim genel olarak. Razer'ların da bol bol kronik sorunlarla dolu olduğunu okudum. Yukarıda da belirttiğim gibi eğer büyük bir kalite farkı olacaksa 1 ay daha erteleyip 2000-3000 bandındaki önerilerinize yönelebilirim.
Söylediğim gibi markayı karıştırmışım. Hangi markaydı bilmiyorum

Logitech G Pro X Superlight (Claw/fingertip için ideal)

Razer Viper V2 Pro

SteelSeries Aerox 3 Wireless

Hepsi kablosuz ve hafif. GPX Superlight en güvenilir seçenek. Kablolu istersen Razer Viper Mini Signature Edition iyi ama bütçeyi aşar. Deneme şansın varsa, eline en rahat geleni seç.