Scroll veya double Click gibi kronikleri yoktur değil mi? Bu modeli almayı düşünüyorum.
Bu nispeten yeni bir model ve şu anda bildiğimiz bir sorunu yok. Aynı modelin eski üretiminde herhangi bir sorun yoktu, bunda da yoktur diyebiliriz.
Zaten TTC markasının switch ve encoderi kullanılmış, TTC markasının donanımları kalitelidir ve bu tarz sorunlar olmaz genelde.
Ben de M3S Max kullanıyorum ve gayet memnunum. Şu anlık hiçbir sorunu yok. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
Görece daha yeni bir model sanırım, fiyatı dalgalı biraz. Gerçekten çok büyük bir kalite artışı yaşatacaksa 1 ay sonraya erteleyebilirim. Çok bir aciliyetim yok fare almam için.
Scyrox V8 çıkalı yaklaşık 10 ay falan oldu sanırım. Herhangi bir kronik sorunu yok.
Scyrox V8, M3S Max'a göre biraz daha kaliteli ve 8000Hz dongle ile geliyor. M3S Max 1000Hz dongle ile geliyor, 1000Hz üstünü kullanmak için ayrı dongle almanız gerek. Donanım olarak aynı MCU ve sensörü kullanıyorlar.
Ben şahsen Hz olayının önemli olduğunu düşünmüyorum. 4K Hz ve 8K Hz hiçbir fark hissettirmiyor, çok fazla donanım kullanıyor ve çoğu oyun desteklemiyor. En ideali 2000Hz kullanmak ki o da 1000Hz'ye kıyasla hissettirse bile çok minimal bir fark hissettirecektir (hissettirmeyebilir de). Bu minimal farkı anlayabilmeniz için de iyi bir monitörünüz olmalı ayrıca.
Scyrox V8 genel olarak daha iyi bir tercih olur ama arada çok büyük bir kalite farkı yok onu belirteyim. Biraz daha kalitelidir sadece. Artık bekleyip beklememek size kalmış.
Ayrıca Scyrox V8 alacaksanız skatezlerini X-Raypad Obsidian veya muadili bir skatez ile değiştirmenizi öneririm. Kullanan çoğu kişi skatezlerinden memnun değil. Şart değil tabii ki ama değiştirirseniz daha iyi olur.