Bütçe
1.500-2.000 TL

wisaoi

Becerikli
Arkadaşlar CS2'de ses kasmadığım için arkadaşlardan fırça yiyorum, büyük kulaklık kullanmakta istemiyorum başımı ağrıtıyor. Jabra Elite V4 var ama ses kasılmıyor ya da ben düzgün ayar yapamadım.

Bütçem bilgisayar aldığım için çok yok maalesef, 1.5-2 bin lira civarı. Üzmeyecek bir tavsiyeye ihtiyacım var.

Günlük kullanım, oyunlarda daha iyi ses deneyimi ve ses kasmak için istiyorum.

@Simon siz galiba tecrubelisiniz hocam bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçen 2400 olursa simgot EW200 öneririm. Olmazsa da tangzu WAN er 2. iki kulaklık da mevcut ben de. İkisi de hem oyunda hem günlük kullanımda oldukça başarılı.

Hocam bütçen 2400 olursa simgot EW200 öneririm. Olmazsa da tangzu WAN er 2. iki kulaklık da mevcut ben de. İkisi de hem oyunda hem günlük kullanımda oldukça başarılı.

Onu dusunuyordum ben de ama cidden o kadar iyi mi EW200 herkesin övdüğü kadar. Hani ben biraz da zevkine alacağım kulaklık ordusu olmasına rağmen evde ve buna para harcamakta içini yakıyor biraz fakat o kulaklıklarda baş ağrıtıyor bayağı arafta kaldım. Eğer güzel diyorsanız sesleri en ince ayrintisina kadar ayırt edebiliyorsak, iyi ses kasılıyorsa alayım?

Ayrıca yine ayni fiyat bandinda bir ürün daha vardı ismini hatirlayamadım.

Onu dusunuyordum ben de ama cidden o kadar iyi mi EW200 herkesin övdüğü kadar. Hani ben biraz da zevkine alacağım kulaklık ordusu olmasına rağmen evde ve buna para harcamakta içini yakıyor biraz fakat o kulaklıklarda baş ağrıtıyor bayağı arafta kaldım. Eğer güzel diyorsanız sesleri en ince ayrintisina kadar ayırt edebiliyorsak, iyi ses kasılıyorsa alayım?

Ayrıca yine ayni fiyat bandinda bir ürün daha vardı ismini hatirlayamadım.

Hocam belirli konulardan WAN er 2'den iyi evet. Oyunda da daha iyi ama öyle aşırı bir fark yok. Sesten çok asıl fark malzeme kalitesi kablo falan. Tabii 1 günlük deneyimlerim bunlar, umarım şu an kulağım WAN er 2'ye falan alışmıştır ve ondan böyle geliyordur. Aksi takdirde, ortalama ses seviyesinde rap şarkılarında neredeyse tıpatıp aynı sesi alıyorum. Dediğim gibi belirli konularda daha iyi de çoğu kullanıcı takmaz veya fark etmez o konuları. Dediğim gibi inşallah kulağımla alakalı bir şey vardır, ve kullandıkça daha iyi duyarım.

Kendi kullandigim IEM'i yani simgot EW200'u oneririm.

Hocam slayer X7t 5070 kullanıyorum ses kartı problem çıkarır mı? Hangi girişli olanını tercih edeyim ve yurt dışından alsam daha mı mantıklı yoksa direk yerel distribütörden mi alayım. Çok soru oldu kusura bakmayın ama seçenekler dar

DSP,
3.5mm var hangisini tercih etmem gerekli

Elimde de bayağı kulaklık var cidden oyunlarda ki ses deneyiminde fark edilir detaylar oluyor mu sizce tecrubeniz nedir?

Son düzenleme:
Hocam slayer X7t 5070 kullanıyorum ses kartı problem çıkarır mı? Hangi girişli olanını tercih edeyim ve yurt dışından alsam daha mı mantıklı yoksa direk yerel distribütörden mi alayım. Çok soru oldu kusura bakmayın ama seçenekler dar

DSP,
3.5mm var hangisini tercih etmem gerekli

Elimde de bayağı kulaklık var cidden oyunlarda ki ses deneyiminde fark edilir detaylar oluyor mu sizce tecrubeniz nedir?
Hocam yurt dışından nasıl alacaksın ona göre bütçe artarsa farklı modeller var.