Bütçe
1.500-2.000 TL
Bunlar ne yaşıyor ya THH'ye ver bunları. Vallahi rezil bu Wraith.

Eğer ciddiye almazlarsa THH'ye gideceğim. Hangi akla hizmet red edersin, bir ölçüm ibaresi yok, bir dB verisi yok. Kulağına takıp ses geliyorsa geliyor bitti demiş galiba. Hem benim kişisel eşyamı kulağına neden takarsın öyleyse bile... Önüne geleni teknisyen olarak alırsa firmalar böyle olur. Ben ruh hastasiyim yeni aldigim urunu zevkimden teknik servise yolluyorum.

Eğer ciddiye almazlarsa THH'ye gideceğim. Hangi akla hizmet red edersin, bir ölçüm ibaresi yok, bir dB verisi yok. Kulağına takıp ses geliyorsa geliyor bitti demiş galiba. Hem benim kişisel eşyamı kulağına neden takarsın öyleyse bile... Önüne geleni teknisyen olarak alırsa firmalar böyle olur. Ben ruh hastasiyim yeni aldigim urunu zevkimden teknik servise yolluyorum.
Wraith bitik ve kötü bir firma zaten. Sponsorluk ve tiktoktaki veletlerele ayakta.

Resmen müşteriye ruh hastası demenin farklı bir yolu bu resmen 4.000 TL tamam cok para değil ama insanın alın teridir.
Sol kulaklıkta resmen 3 kat fazla dip ses var.

Bana attıkları rapor bu kullanılan malzeme:" -" yok sanırım keskin kulakları ile test etmişler :D profesyonel ve titizlikle test ettik diyor dalga geçer gibi.

Keşke meyerden alsaymışsın hocam. Wraith bu IEM konusunda hiç destek vermiyor anlamış değilim nedenini. Diretip bir daha yolla bence, olmazsa THH'ye başvurabilirsin. Bir de kulaklığı takıp test etmemişlerdir muhtemelen, ondan da anlamamış olabilirler. Onu da belirt.

Keşke meyerden alsaymışsın hocam. Wraith bu IEM konusunda hiç destek vermiyor anlamış değilim nedenini. Diretip bir daha yolla bence, olmazsa THH'ye başvurabilirsin. Bir de kulaklığı takıp test etmemişlerdir muhtemelen, ondan da anlamamış olabilirler. Onu da belirt.
Ekran görüntüsünde zaten kullanilan malzeme yok yazıyor hocam. Gurultulu ofis ortaminda acmis takmis bakmis koymuş kutusuna geri. Neresiyle test etti allah bilir. Daha kargoya vermediler tekrar mail attım. Kulakligi Standarta uygun olarak belirtmisler (!) hiçbir veri yokken, ben de standartlara uygun oldugunu kanıtlayan ölçümlerin sayisal verileriyle ilgili teknik rapor istedim. Sonuc değişmez ise THH ye vericem. Saçma sapan içinde elle tutulur bir veri bile olmayan bir evrak parçasını teknik rapor diye vermeye de utanmıyorlar.

Keşke deseydiniz hocam wraith sıkıntılı firma diye. Sağlık olsun ne diyelim

Ekran görüntüsünde zaten kullanilan malzeme yok yazıyor hocam. Gurultulu ofis ortaminda acmis takmis bakmis koymuş kutusuna geri. Neresiyle test etti Allah bilir. Daha kargoya vermediler tekrar mail attım. Kulakligi standarta uygun olarak belirtmisler (!) hiçbir veri yokken, ben de standartlara uygun oldugunu kanıtlayan ölçümlerin sayisal verileriyle ilgili teknik rapor istedim. Sonuç değişmez ise THH'ye vereceğim. Saçma sapan içinde elle tutulur bir veri bile olmayan bir evrak parçasını teknik rapor diye vermeye de utanmıyorlar.

Keşke deseydiniz hocam Wraith sıkıntılı firma diye. Sağlık olsun ne diyelim.

Hocam sıkıntılı veya değil diyemem ki. Çünkü sorun yaşayan da var yaşamayan da, ve bu çoğu firmada böyle. Örneğin daha yeni düz dip ses yaşayıp iade eden kullanıcılar var, senin sadece solda olmasına rağmen yok demişler. Yani şans ve değişik durumlar. Bu iemleri nasıl test ediyorlar ölçüyorlar bilmiyorum ama kulak üstü kulaklıklarda daha çok yardımcı oluyorlardı. Şikayetvara yazarsan da çok faydası olur, Wraith'in iade almadığı. Ama şikayetvara konu açtıktan sonra aldığı olaylar gördüm.

Hocam sıkıntılı veya değil diyemem ki. Çünkü sorun yaşayan da var yaşamayan da, ve bu çoğu firmada böyle. Örneğin daha yeni düz dip ses yaşayıp iade eden kullanıcılar var, senin sadece solda olmasına rağmen yok demişler. Yani şans ve değişik durumlar. Bu iemleri nasıl test ediyorlar ölçüyorlar bilmiyorum ama kulak üstü kulaklıklarda daha çok yardımcı oluyorlardı. Şikayetvara yazarsan da çok faydası olur, Wraith'in iade almadığı. Ama şikayetvara konu açtıktan sonra aldığı olaylar gördüm.
Yazdim hocam. Şikayetvar platformunada haber bekliyoruz bakalim. 60 70 dB ofislerde dip sesi fark etmeyi bekliyorlar. Şaka gibiler ya. 32 dB benim stüdyo odam. Hani sağ taraf normal sol driver korkunç dip ses var diyorum. Genel inceleme yapıldı sorun yok red yazmışlar.

yok arkadaşlar ürünü dün inceleyip hemen kargoya vermişler emrivaki şekilde. ben itiraz yaparken kargo elime geldi. Sayısal verili teknik rapor isteiğimi otomatik mesajla görmezden geldiler THH ye başvuru yapıyorum onlarla uğraşınlar. Böyle iş bilmez firmaları kapatmaları gerek

Son düzenleme: