Bütçe
1.500-2.000 TL
sağ sol çaprazlama yaptım sol da ki dips ses yine sağdakinin 3 katı. Boşta dururken rahatsız ediyor.

evet hocam hem telde denedim hem laptopta. Dacsız da denedim yine aynı wraithe mail atıp ürünü göndermek mi gerekli bu durumda.

örnek olarak

Hans Zimmer & James Newton Howard - Why So Serious? parçasında 3.24 dep bass var orada sol tarafta ki dip ses çok bariz belli olurkan ufak ufak "pırt" gibi cızırtı oluyor.
Kulaklığı takarken veya takılıyken dokununca kulaklıkta bir şeyler oynuyormuş gibi ses geliyor mu?

Kulaklığı takarken veya takılıyken dokununca kulaklıkta bir şeyler oynuyormuş gibi ses geliyor mu?
Yok hocam yani sanki kulaklik hem cok kaliteli hem dandik gibi. 3 harfli marketten replika urun almiş gibi hissediyorum. Sesler anormal patlıyor youtube shorts izlerken video degistirince cizirtili patlama gibi ses geliyor.

Bendeki dip ses hiç tek taraflı olmadı. İki kulakta da hissedilen türdendi. DAC ile kullanırken dip ses geliyor mu?
Hocam attigim parçanın o dakikasını dinler misiniz. Dip sesler belirgin duyuluyor mu sizde de ve yine o saniyelerde derin bass varken seste bozulma hissediyor musunuz?

Bunca seyden sonra istersen Wraith'e teknik destek saglamasi icin mail gonder istiyorsan. Benim EW200'umde bunlarin hicbiri yok. Hem daha alt seviye bir IEM olmasina ragmen. Yasadigin kotu deneyim icin uzgunum. Umarim her sey iyi olur.
Şans işi nasip işi hocam ya bana denk geldi umarım wraith fazla bekletmez. Umarım profesyonel bir teknik servise sahiptirler. Bir sorun yok diyip geri yollamazlar umarım.

Yok hocam yani sanki kulaklik hem cok kaliteli hem dandik gibi. 3 harfli marketten replika urun almiş gibi hissediyorum. Sesler anormal patlıyor youtube shorts izlerken video degistirince cizirtili patlama gibi ses geliyor.

Hocam attigim parçanın o dakikasını dinler misiniz. Dip sesler belirgin duyuluyor mu sizde de ve yine o saniyelerde derin bass varken seste bozulma hissediyor musunuz?

Şans işi nasip işi hocam ya bana denk geldi umarım wraith fazla bekletmez.
Actim sarkiyi. 3. dakikadan itibaren dinledim. 3.24'de kulagima bir anormallik gelmedi.

Actim sarkiyi. 3. dakikadan itibaren dinledim. 3.24'de kulagima bir anormallik gelmedi.
Dip seste gelmedi kulaginiza o halde, benim cihaz sorunlu. Galiba çift gusül lazım bıktım bu şansızlıktan... Wraith teknik ekip hakkında bilginiz var mı umarım özenli yapıyorlardır :/ sorunu yok diyip gönderirlerse diye korkmuyor değilim başıma geldi zamanında

Dip seste gelmedi kulaginiza o halde, benim cihaz sorunlu. Galiba çift gusül lazım bıktım bu şansızlıktan... Wraith teknik ekip hakkında bilginiz var mı umarım özenli yapıyorlardır :/ sorunu yok deyip gönderirlerse diye korkmuyor değilim başıma geldi zamanında.

Vallahi hocam tamamen şans işi. Çok kötü iş çıkardıkları da oluyor, çok iyi iş çıkardıkları da oluyor. Umarım süreç iyi geçer diyelim.

Vallahi hocam tamamen şans işi. Çok kötü iş çıkardıkları da oluyor, çok iyi iş çıkardıkları da oluyor. Umarım süreç iyi geçer diyelim.
Tekrar sans verdimde sessiz sekilde kulaklikla bekleyince 5 dakika sonra rahatsiz olmaya basliyorsunuz sanki kısık sesli parazitli bir radyoya kulaginizi dayamışsınız gibi. Shorts videosu kaydirirken garip garip her yeni videoya gecince cizirtili ses geliyor.

Umarim musteri memnuniyetini önemsiyorlardır ya

Dip seste gelmedi kulaginiza o halde, benim cihaz sorunlu. Galiba çift gusül lazım bıktım bu şansızlıktan... Wraith teknik ekip hakkında bilginiz var mı umarım özenli yapıyorlardır :/ sorunu yok diyip gönderirlerse diye korkmuyor değilim başıma geldi zamanında
Evet, gelmedi. Politikalarina bakildigi zaman urunde bir sorun varsa ya degisim ya da teknik servis destegi veriyorlar. Umarim degisim yaparlar.