Hocam solda durmaksızın dip ses var sağdaki video kapanınca kesiliyor. Patlama çok önemli değil de hani bazen sese cızırtı karışıyor demek istediğim oydu.
Sağdaki video kapanınca derken hocam? Ve bir de jak ile anakarta takıp dener misin?
Hocam solda durmaksızın dip ses var sağdaki video kapanınca kesiliyor. Patlama çok önemli değil de hani bazen sese cızırtı karışıyor demek istediğim oydu.
hem jak hem dac dip ses yoğun ve solda. Mesela youtubede bir video izlerken sağda kulaklıkta ki dip ses videoyu kapatınca duruyor fakat solda ki devam ediyor hiç durmuyor.Sağdaki video kapanınca derken hocam? Ve bir de jak ile anakarta takıp dener misin?
ve hani sağ altta windows ses barı var ya hocam ses seviyesini ayarladığımız yer orayı %40 civarından %90 yapınca ses cızırtılı şekilde patlıyor. Belki bu problem değildir ama basslarda filanda oluyor bu durum.Sağdaki video kapanınca derken hocam? Ve bir de jak ile anakarta takıp dener misin?
EG280'in tizleri normal kulak içi kulaklıklardan daha hassasiyetlidir fakat EW200 ve EW300 modellerinin çok daha fazla tiz hassasiyeti mevcut. Ben tiz konusunda yüksek volume ile dinlemediğim sürece sorun yaşamadım. Treble bolgesini kisabilirsin EQ ile. Dip ses bende de var. Ses ayarlariyla oynarken bana da cizirti sesi geliyor. Kullandikca alistim ben. Sorun etmedim. Seslerin patlamasi konusunda nasil oluyor bu durum? Oyundayken birden mi oluyor yani?Geldi, şimdiden güzel gözüküyor. Tekrar teşekkürler öneriler icin
Bu arada gayet güzel kalitesi cidden ama tizi biraz baş ağrıtacak gibi duruyor. Önerdiğiniz ayar var mı ya da neyle test etmeliyim kulaklığı herhangi bir sorunu var mı diye.
-Ufak bir dip ses var sadece solda. Sadece solda olan bu dip ses biraz can sıkıyor. (Dacla kullanmama rağmen) Jakla dip ses sadece ses varken var sesi kapatınca bir süre sonra gidiyor.
-Sesler cidden patlıyor ve içine çekiyor.
-Oyunlarda çok fark yarattı özellikle CS:GO2 de tavuktan düşen tüyü bile duyuyorum.
-Tek garip yan bazen seslerde patlama oluyor videolarda, cızırtılı bir ses eşlik ediyor mesela sağ alttan Windows ses barıyla oynayınca sesi cızırtılı şekilde veriyor mesela 85'ten 40'a çekince veya tam tersini yapınca ses cızırtılı geliyor normal mi?
Bu arada gayet güzel kalitesi cidden ama tizi biraz baş ağrıtacak gibi duruyor. Önerdiğiniz ayar var mı ya da neyle test etmeliyim kulaklığı herhangi bir sorunu var mı diye.
-Ufak bir dip ses var sadece solda. Sadece solda olan bu dip ses biraz can sıkıyor. (Dacla kullanmama rağmen) Jakla dip ses sadece ses varken var sesi kapatınca bir süre sonra gidiyor.
-Sesler cidden patlıyor ve içine çekiyor.
-Oyunlarda çok fark yarattı özellikle CS:GO2 de tavuktan düşen tüyü bile duyuyorum.
-Tek garip yan bazen seslerde patlama oluyor videolarda, cızırtılı bir ses eşlik ediyor mesela sağ alttan Windows ses barıyla oynayınca sesi cızırtılı şekilde veriyor mesela 85'ten 40'a çekince veya tam tersini yapınca ses cızırtılı geliyor normal mi?
güncelliyorum iki taraftada ama sağdaki video veya ses kaynagını kapatınca gidiyor.
Hem jak hem DAC dip ses yoğun ve solda. Mesela YouTube'da bir video izlerken sağda kulaklıkta ki dip ses videoyu kapatınca duruyor fakat solda ki devam ediyor hiç durmuyor.
Ve hani sağ altta Windows ses barı var ya hocam ses seviyesini ayarladığımız yer orayı %40 civarından %90 yapınca ses cızırtılı şekilde patlıyor.
EG280'in tizleri normal kulak içi kulaklıklardan daha hassasiyetlidir fakat EW200 ve EW300 modellerinin çok daha fazla tiz hassasiyeti mevcut. Ben tiz konusunda yüksek volume ile dinlemediğim sürece sorun yaşamadım. Treble bolgesini kisabilirsin EQ ile. Dip ses bende de var. Ses ayarlariyla oynarken bana da cizirti sesi geliyor. Kullandikca alistim ben. Sorun etmedim. Seslerin patlamasi konusunda nasıl oluyor bu durum? Oyundayken birden mi oluyor yani?
EG280'in tizleri normal kulak içi kulaklıklardan daha hassasiyetlidir fakat EW200 ve EW300 modellerinin çok daha fazla tiz hassasiyeti mevcut. Ben tiz konusunda yüksek volume ile dinlemediğim sürece sorun yaşamadım. Treble bolgesini kisabilirsin EQ ile. Dip ses bende de var. Ses ayarlariyla oynarken bana da cizirti sesi geliyor. Kullandikca alistim ben. Sorun etmedim. Seslerin patlamasi konusunda nasıl oluyor bu durum? Oyundayken birden mi oluyor yani?
Aynen hocam o tiz hassasiyeti problem değil.
Nihamic uygulaması yüklü ses için oradan dediğiniz ayarı biraz kısarım.
Sizde ki dip ses tek taraflı mı bende sadece solda bazdn sağda da oluyor ama o kesiliyor. Tek taraflı dip ses yeni üründe normal değil deniliyor.
Ses ayarları konusunda sizde de durum aynıysa cihazda bir sorun yoktur sadece beni şu an tek rahatsız eden dip ses. 2 taraflı olsa normal diyeceğim ama tek soldan geliyor.
Oyunlarda olmadı o patlama cızırtısı. Genelde videolarda belki videolarda sorun vardır ama diğer kulaklıklarımla bu sorunu yaşamadım.
Sizde ki dip ses tek taraflı mı bende sadece solda bazdn sağda da oluyor ama o kesiliyor. Tek taraflı dip ses yeni üründe normal değil deniliyor.
Ses ayarları konusunda sizde de durum aynıysa cihazda bir sorun yoktur sadece beni şu an tek rahatsız eden dip ses. 2 taraflı olsa normal diyeceğim ama tek soldan geliyor.
Oyunlarda olmadı o patlama cızırtısı. Genelde videolarda belki videolarda sorun vardır ama diğer kulaklıklarımla bu sorunu yaşamadım.
sağ sol çaprazlama yaptım sol da ki dips ses yine sağdakinin 3 katı. Boşta dururken rahatsız ediyor.Tek taraftaki dip ses ve seste patlama normal değil. Sağ sol kabloları değiştirerek tekrar dene, farklı cihazlarda dene.
evet hocam hem telde denedim hem laptopta. Dacsız da denedim yine aynı wraithe mail atıp ürünü göndermek mi gerekli bu durumda.Bendeki dip ses hiç tek taraflı olmadı. İki kulakta da hissedilen türdendi. DAC ile kullanırken dip ses geliyor mu?
Bunca seyden sonra istersen Wraith'e teknik destek saglamasi icin mail gonder istiyorsan. Benim EW200'umde bunlarin hicbiri yok. Hem daha alt seviye bir IEM olmasina ragmen. Yasadigin kotu deneyim icin uzgunum. Umarim her sey iyi olur.sağ sol çaprazlama yaptım sol da ki dips ses yine sağdakinin 3 katı. Boşta dururken rahatsız ediyor.
evet hocam hem telde denedim hem laptopta. Dacsız da denedim yine aynı wraithe mail atıp ürünü göndermek mi gerekli bu durumda.
örnek olarak
Hans Zimmer & James Newton Howard - Why So Serious? parçasında 3.24 dep bass var orada sol tarafta ki dip ses çok bariz belli olurkan ufak ufak "pırt" gibi cızırtı oluyor.