Bütçe
1.500-2.000 TL
Meyer gaming sitesinde var, oradan alabilirsin. Wraithtten iyiler bence.
Meyer'in Amazon'da da satışı var. Acaba Amazon üzerinden alsam, sorun yaşarsam iade konusunda Amazon da satıcı kendisi olmadığı halde yardım ediyor mu?
Daha önce hiç IEM kullanmadım. O yüzden biraz endişeliyim açıkcası.
Gerçi bu biraz pahalı bir başlangıç da olabilir IEM'e geçmek için.
Ama çok güzel yorumlar vardı hakkında. Hikayeli oyunlar oynuyorum ve yürüyüş yaparken müzik dinliyorum. Kulağım da küçük sayılır rahatsız etmemesi de lazım. Aslında çok mu gereksiz olur bu fiyatlara çıkmak emin değilim.

Son düzenleme:
rezalet bir şirket bir daha asla alışveriş yapmayacagım bir yer oldu sorun bulunmamış reddedildi.

bariz sol taraf kulağı tırmalıyordu...

Resmen müşteriye ruh hastası demenin farklı bir yolu bu resmen 4.000 TL tamam cok para değil ama insanın alın teridir.
Sol kulaklıkta resmen 3 kat fazla dip ses var.

Bana attıkları rapor bu kullanılan malzeme:" -" yok sanırım keskin kulakları ile test etmişler :D Profesyonel ve titizlikle test ettik diyor dalga geçer gibi.

Dosya Ekleri

• 1772715206735.webp
    1772715206735.webp
    99,1 KB · Görüntüleme: 42
Resmen müşteriye ruh hastası demenin farklı bir yolu bu resmen 4.000 TL tamam cok para değil ama insanın alın teridir.
Sol kulaklıkta resmen 3 kat fazla dip ses var.

Bana attıkları rapor bu kullanılan malzeme:" -" yok sanırım keskin kulakları ile test etmişler :D Profesyonel ve titizlikle test ettik diyor dalga geçer gibi.
Bunlar ne yaşıyor ya THH'ye ver bunları. Vallahi rezil bu Wraith.