Bütçe
2.000 TL

usman

Çalışkan
Kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum şu anki kulaklığım pandemide 100TL'ye BİM'den aldığım sadece ses veren bir kulaklık var. Neye geçsem fark olacak fakat nasıl bir şey seçeceğim bilmiyorum. Ortalama bütçe 2K ama 2K ya düzgün kablosuz yoksa biraz daha ekleyip 3K'lara çıkabilirim. Önerileriniz bekliyorum. 2K ya çok kaliteli kablolu varsa düşünebilirim. Kulak üstü gaming kulaklık.

Son düzenleme:
Kullanım alanı ne olacak? Müzik dinlemekse anker'in kulaklıklarına göz atabilirsiniz iş görürler diye düşünüyorum.

Çok kafam karıştı, konu kısmında oyun kulaklığı diyor, fakat konu içeriği veya başlığında hiç bir şey denmemiş eğer ki kulakiçi kullanabilirim diyorsanız kablolu iemlere göz atabilirsiniz, işinizi göreceklerdir, çünkü o bütçeye pek güzel kablosuz oyuncu kulaklığı bulamazsınız...

Kullanım alanı ne olacak? Müzik dinlemekse Anker'in kulaklıklarına göz atabilirsiniz iş görürler diye düşünüyorum.

Çok kafam karıştı, konu kısmında oyun kulaklığı diyor, fakat konu içeriği veya başlığında hiçbir şey denmemiş eğer ki kulak içi kullanabilirim diyorsanız kablolu iemlere göz atabilirsiniz, işinizi göreceklerdir...

Bilgisayarda oyun ana amacı müzik için kulak içim var kulak üstü arıyorum.

Peşin fiaytına taksit yapan yerlerde 3K'yı bir tık geçebilirim.
Tamamdır, bütçenize uyacağını var sayıyorum, diğer önerileri de gözden geçirin eğer ki HyperX Cloud 2 Core hoşunuza giderse alırsınız. Eğer ki zam gelmezse...

Kafam bir tık büyükte kulaklık küçük gelmez değil mi? Teşekkür ederim aynı zamanda.