Bütçe
2.000 TL
Telefonun lightning ise IEM alma boş ver, orijinal Apple DAC piyasada yok. Ucuz olanlar da çok kalitesiz. IEM'den fazla para vermek durumunda kalırsın.

Kablosuz al o zaman. Lightning dönüştürücü olarak Fiio'nun eski DAC'lari var. Fakat maliyetleri waner 2 ve Loric'ten daha pahaliya mal olur.

Tamamdır o zaman kablosuz olanı alırım, teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Yeni hesap açarsanız Prime üyeliği aldığınız takdirde 300TL indirimli geliyor. 1. 500 TL. Resmen beleş.

Bütçem yetmezse bunu alacağım da sesi falan iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok bir şey beklememelisin. Sesi ortalama.

300 TL'lik kablosuz kulaklık kulandım bir şey olmaz ama senin dediğini almaya çalışacağım doğum günümde.

@Simon Anker P31i alacağım yanlışlıkla farklı bir kulaklık ile karıştırmışım kusura bakmayın bu fiyata göre en iyi seçenek o mu sizce

Son düzenleme:
300 TL'lik kablosuz kulaklık kulandım bir şey olmaz ama senin dediğini almaya çalışacağım doğum günümde.

@Simon Anker P31i alacağım yanlışlıkla farklı bir kulaklık ile karıştırmışım kusura bakmayın bu fiyata göre en iyi seçenek o mu sizce
İsteklerine göre değişir. ANC ve mikrofon için en iyisi o. Ancak ses kalitesi olarak daha iyisi var.

Müzik dinlerken basları güçlü, ses kalitesi ve yalıtımı iyi olan bir kulak içi kulaklık arıyorum. Dışarıdaki sesleri mümkün olduğunca duymak istemiyorum. Bütçem 2.000 TL civarında. Silikon uçlu bir model olursa iyi olur. CMF Buds 2A'ya bakmıştım ama hakkında çok fazla kullanıcı yorumu göremedim. Bu bütçede hangi modeli önerirsiniz?
QCY HT08 Melobuds Pro. Aktif olarak kullanıyorum ve memnunum, bu bütçede en iyilerinden.

Ses kalitesine daha çok önem veriyorum ses kalitesi olarak ne önerebilirsin 2 ya da 2 buçuk bin bütçem var.
Bunu öneririm o durumda.