Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Razer Basilisk V3 öneririm, dolara rağmen uzun zamandır fiyatı çok sabit kaldı, ederinden ucuza satılıyor şu anda o yüzden.
Bunlara yönelebilirsiniz bütçe artarsa.
Artamazsa şöyle bir kral var piyasada bu fiyata.
Tutuş şekliniz nedir bu arada?
Bir albenisi yok, ederine satılıyor bence. Ederinden de fazla bence 1.500'e XD3V3 varken.Razer Basilisk V3 öneririm, dolara rağmen uzun zamandır fiyatı çok sabit kaldı, ederinden ucuza satılıyor şu anda o yüzden.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ederinden fazla gibi sanki ya. Bu kadara çıkamam zatenRazer Basilisk V3 öneririm, dolara rağmen uzun zamandır fiyatı çok sabit kaldı, ederinden ucuza satılıyor şu anda o yüzden.
Mouseun satış fiyatı an itibariyle 80 dolar, 35K güncellemesinden önce de 65 dolardı, yani güncel dolarla 2600 lira. Zaten Akakçe'de de son 1 yıldaki grafiğine bakarsan 1800-1900'ün altına hiç inmedi, ben ne zaman aldığımı unuttum 1800'e almıştımBir albenisi yok, ederine satılıyor bence. Ederinden de fazla bence 1.500'e XD3V3 varken.
Marka tarafına hiç girmeyelim zaten
Bu markaları hiç duymamışım. Baya geri kalmışım
Bunlara yönelebilirsiniz bütçe artarsa.
Artamazsa şöyle bir kral var piyasada bu fiyata.
Tutuş şekliniz nedir bu arada?
Bir albenisi yok, ederine satılıyor bence. Ederinden de fazla bence 1.500'e XD3V3 varken.
ÇıkmıyorsunBu ederinden fazla gibi sanki ya. Bu kadara çıkamam zaten![]()
Ben 2800'e gördüm. Yanlış mouse baktım galiba pardon
V3 X Hyperspeed modeline baktın diye tahmin ediyorum, o kablosuzu. V3 ile birkaç ufak farkı var, ana artısı kablosuz pilli olması.Ben 2800'e gördüm. Yanlış mouse baktım galiba pardon![]()
V3 X HyperSpeed modeline baktın diye tahmin ediyorum, o kablosuzu. V3 ile birkaç ufak farkı var, ana artısı kablosuz pilli olması.
MediaMarkt'ta 2800'e satılıyormuş. Buldum nereden baktığımı