Bütçe
2.000 TL

FreeLive

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Aklımda SteelSeries serisi var. Sizce bu paralara değer mi? Ya da başka markalar varsa önerir misiniz? Mouse konusunda çok bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Razer Basilisk V3 öneririm, dolara rağmen uzun zamandır fiyatı çok sabit kaldı, ederinden ucuza satılıyor şu anda o yüzden.

Bunlara yönelebilirsiniz bütçe artarsa.

Artamazsa şöyle bir kral var piyasada bu fiyata.

Tutuş şekliniz nedir bu arada?

Razer Basilisk V3 öneririm, dolara rağmen uzun zamandır fiyatı çok sabit kaldı, ederinden ucuza satılıyor şu anda o yüzden.
Bir albenisi yok, ederine satılıyor bence. Ederinden de fazla bence 1.500'e XD3V3 varken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir albenisi yok, ederine satılıyor bence. Ederinden de fazla bence 1.500'e XD3V3 varken.
Mouseun satış fiyatı an itibariyle 80 dolar, 35K güncellemesinden önce de 65 dolardı, yani güncel dolarla 2600 lira. Zaten Akakçe'de de son 1 yıldaki grafiğine bakarsan 1800-1900'ün altına hiç inmedi, ben ne zaman aldığımı unuttum 1800'e almıştım :D
Marka tarafına hiç girmeyelim zaten :D Bu diğer markaları yığınla öneriyorsunuz ama uzun vadede şahsen hayal kırıklığı bekliyorum ben, geçmişte böyle benzer markalar çok geçti, şimdi isimleri bile hatırlanmaz, piyasada bir Swiftpoint veya bir Roccat görmezsin mesela eskisi gibi (Roccat yurtdışında hala var, yaygın değil) ama "bilindik" diyebileceğimiz diğer tüm markalar aynen devam ediyorlar. Tabii burada herkes farklı bir fikre sahip.