Kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum, ani bir kararla @michaelscofield hocamın attığı Havit H2002bg kulaklığı aldım ve 1-2 saat testin ardından beğenemedim ses boğuk olduğu için. Ne kadar uğraşsam da ses tatmin edici seviyeye gelmedi ve ben de Razer BlackShark v2X kulaklık aldım Amazon'dan. Kredi kartı kullandığım için ve Prime indirimiyle falan kulaklık 900 liraya falan geldi. Razer BlackShark v2X için ne diyorsunuz? 900 liraya değecek bir kulaklık olduğunu düşünüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Fazlasıyla bedava. Eski kulaklığım her türlü memnun eder.Kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum, ani bir kararla @michaelscofield hocamın attığı Havit H2002bg kulaklığı aldım ve 1-2 saat testin ardından beğenemedim ses boğuk olduğu için. Ne kadar uğraşsam da ses tatmin edici seviyeye gelmedi ve ben de Razer BlackShark v2X kulaklık aldım Amazon'dan. Kredi kartı kullandığım için ve Prime indirimiyle falan kulaklık 900 liraya falan geldi. Razer BlackShark v2X için ne diyorsunuz? 900 liraya değecek bir kulaklık olduğunu düşünüyorum.
Fazlasıyla bedava. Eski kulaklığım her türlü memnun eder.
Hocam bugün geldi kulaklığın sesinden memnunum ama bass bir tık azalsa daha iyi olacak gibi bass azaltma ayarı falan var mı?
Eq programları ile yapabilirsiniz. Kulaklığın kendisi Razer Synapse desteklemiyor.Hocam bugün geldi kulaklığın sesinden memnunum ama bass bir tık azalsa daha iyi olacak gibi bass azaltma ayarı falan var mı?