Bütçe
2.000 TL
Kronik olarak adlandırabileceğimiz seviyede sorun yaşandığını görmedim kapasitif stick gibi devasa bir artı sunarken diğer şeyler kesinlikle göz ardı edilebilir bu arada.

Güzel kontrolcü başka tercih zor gibi maksimun 2 bin TL bütçe aklına başka kontrolcü gelen varsa yazabilir alacak olan swar kodu kullansın.
Kapasitif kesinlikle çok iyi bir teknoloji, ona lafım yok. Ama Hall Effect ile aralarında iddia ettiğin gibi devasa bir fark yok; Hall Effect zaten sıfır drift sunan, gayet keskin ve hassas bir sistem. Yazılımsal sıkıntılar veya cihazın kilitlenme riski gibi durumlar masadayken, sırf aradaki o ufak analog farkı için diğer her şeyi göz ardı etmek mantıklı değil.

Kapasitif kesinlikle çok iyi bir teknoloji, ona lafım yok. Ama hall effect ile aralarında iddia ettiğin gibi devasa bir fark yok; hall effect zaten sıfır drift sunan, gayet keskin ve hassas bir sistem. Yazılımsal sıkıntılar veya cihazın kilitlenme riski gibi durumlar masadayken, sırf aradaki o ufak analog farkı için diğer her şeyi göz ardı etmek mantıklı değil.

Ben o arasındaki farkı şahsen hissettim desem abartı olmaz muhtemelen sırf kapasitif stick diye zihnimin öyle hissettirdiğini zannetmiyorum çok büyük bir artı hem bu kapasitif stickin rakibi hall effect dahi değil tmr modellerinden bile iyi olacağını muhtemel buluyorum ama tmr stick kullanmadım ayrıyeten yazılım olarak sorun yaşamak pek olası değil en azından ben yaşamadım yaşayan ne yabancı ne Türk gördüm ayrıyeten ufak bir fark dediğiniz şey ufak değil.

Thunderobot G30s TE Edition White hall Effect TMR nasıl arkadaşlar? 1700 TL onu öneren de olmuştu.

Aaa ben o modeli tamamen unutmuşum.

Thunderobot G30s TE Edition White hall Effect TMR nasıl arkadaşlar? 1700 TL onu öneren de olmuştu.

Kesinlikle alınır sadece biraz gecikme değeri var deniyor sticklerine onun harici on numara beş yıldız.

Ben o arasındaki farkı şahsen hissettim desem abartı olmaz muhtemelen sırf kapasitif stick diye zihnimin öyle hissettirdiğini zannetmiyorum çok büyük bir artı hem bu kapasitif stickin rakibi hall effect dahi değil tmr modellerinden bile iyi olacağını muhtemel buluyorum ama tmr stick kullanmadım ayrıyeten yazılım olarak sorun yaşamak pek olası değil en azından ben yaşamadım yaşayan ne yabancı ne Türk gördüm ayrıyeten ufak bir fark dediğiniz şey ufak değil.
Reddit, forumlar, Discord sunucusu, çok çok kişi bulabilirsin dediğim sorunları yaşayan.

Aralarındaki fark gerçekten bahsettiğin kadar devasa değil, Hall effect alınsa da "keşke kapasitif alsaydım" demez alan kişi. Neyse, konuyu daha fazla kirletmeye gerek yok.

Reddit, forumlar, Discord sunucusu, çok çok kişi bulabilirsin dediğim sorunları yaşayan.

Aralarındaki fark gerçekten bahsettiğin kadar devasa değil, hall effect alınsa da "keşke kapasitif alsaydım" demez alan kişi. Neyse, konuyu daha fazla kirletmeye gerek yok.

Benim kullandığım kontrolcü hakkında siz daha fazla fikir sahibisiniz galiba, hall effect de kullandım, kapasitif de siz PXN P5 8K aldınız mı, bu kapasitif gereksiz falan diyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kullandığım kontrolcü hakkında siz daha fazla fikir sahibisiniz galiba, hall effect de kullandım, kapasitif de siz PXN P5 8K aldınız mı, bu kapasitif gereksiz falan diyorsunuz.
Kapasitif gereksiz demedim, aksine iyi bir teknoloji olduğunu zaten belirttim. Karşı çıktığım şey "gereksiz" olması değil; aradaki farkın sanki çağ atlamış gibi abartılması ve bir cihazı sadece tek bir parçasına bakarak kusursuz ilan etmek.

Teknik verileri, sensör karşılaştırmalarını ve genel kullanıcı geri bildirimlerini yorumlamak için de illa o spesifik modeli satın almış olmak gerekmiyor. Cihazından memnunsan ne güzel, güle güle kullan.
İyi sosyaller.