Bütçe
2.000 TL

balerion

Uzman
Şu an Thermalright'in bir tek radyotorlu bir modelini kullanıyorum fakat yukseltmek istiyor. İslemcim R5 5600X. Aklimda pearless assasin SE var fakat varsa oneri bekliyorum. Sivi soğutucu da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede bence sıvı soğutma yerine 240mm'lerden bile daha iyi olan Thermalright Phantom Spirit 120 alınması daha mantıklı geliyor.

RGB olsun isterim derseniz aynı fiyata

Phantom Spirit gayet iyidir. Arctic Freezer 36 Duo modeli de "indirim olduğu sürece" bir alternatif olarak değerlendirilebilir.

Phantom Spirit gayet iyidir. Arctic Freezer 36 Duo modeli de "indirim olduğu sürece" bir alternatif olarak değerlendirilebilir.

Hocam pahali o dediginiz gibi sadece indirim dahilinde olabilir

Bu bütçede bence sıvı soğutma yerine 240mm'lerden bile daha iyi olan Thermalright Phantom Spirit 120 alınması daha mantıklı geliyor.

RGB olsun isterim derseniz aynı fiyata

hocam attigim kotumu pearless assasin se

Hocam pahali o dediginiz gibi sadece indirim dahilinde olabilir.

Hocam attigim kotumu pearless assasin SE.

Phantom spirit bu modelin hem performans hem de sessizlik konusunda revize versiyonudur. Peerless gürültü sorunu çıkarabilirken Phantom'da bulunan fanlar nispeten daha az ses çıkarırlar. Her halükarda Phantom spirit öneririm.

Hocam pahali o dediginiz gibi sadece indirim dahilinde olabilir

hocam attigim kotumu pearless assasin se
@Ehwenisher dediği doğru ek bir ilave yapacak olursam bende pearless assasin SE 6 bacaklı boru varken. Phantom spirit modellerinde ise 7 bacaklı ısıtma borusuna sahip. Bir diğer husus Phantom spirit RGB modelleri V2 olarak tekrardan revize edildi Fanları eski haline göre yanlış hatırlamıyorsam 60-69 CFM ve statik basıncı daha yüksek.

Phantom spirit bu modelin hem performans hem de sessizlik konusunda revize versiyonudur. Peerless gürültü sorunu çıkarabilirken Phantom'da bulunan fanlar nispeten daha az ses çıkarırlar. Her halükarda Phantom spirit öneririm.

Hocam sivi sogutmaya gerek var mı?

@Ehwenisher dediği doğru ek bir ilave yapacak olursam bende pearless assasin SE 6 bacaklı boru varken. Phantom spirit modellerinde ise 7 bacaklı ısıtma borusuna sahip. Bir diğer husus Phantom spirit RGB modelleri V2 olarak tekrardan revize edildi Fanları eski haline göre yanlış hatırlamıyorsam 60-69 CFM ve statik basıncı daha yüksek.
hangisi yani

hangisi yani
Bu model.

Dediğim gibi ben olsam 240mm sıvı soğutmaya para vereceğime daha performanslı ve daha uygun fiyatlı olan Phantom spirit modelini alırdım.

Hangisi yani.

Phantom spirit zaten 360mm sıvı soğutuculara kafa tutuyor. Bu haliyle ve islemcin için bu soğutucu ekstrem bile kalıyor. Uzun lafın kısası param var estetik olsun diyorsan alabilirsin ama 5600X için hepsi yeterde artar.