xLeomessi

Becerikli
Merhaba. Modem odamda ve odam ile diğer odaların arasında mesafe çok. O yüzden koridora bir router almam gerekiyor.
Kaliteli, hızı çok düşürmeyen 2.000 TL bandında bir router önerisi alabilir miyim?

Benim evde 2 adet Huawei AX3 ve 2 adet Huawei BE3 var. AX3 bağlantıları aşırı stabil, bulabilirsen 2. el olarak bulursun, kesin al derim, tavsiye ederim. BE3 ler sürekli bağlantı koparır, stabil değil. Elektrik kesintisi sonrası yeniden ayar yapmazsan çoğu cihaz bağlanmaz, geriye dönük wifi cihazlarına desteği çok kötü. BE3 den uzak dur. Huawei modem, router gibi cihazlarda en stabil marka. Yancı firmaları var, aynı yapıyı kullanıyorlar, honor, xiaomi markasını basıp sattıkları modeller daha ucuz.

Benim evde 2 adet Huawei AX3 ve 2 adet Huawei BE3 var. AX3 bağlantıları aşırı stabil, bulabilirsen 2. el olarak bulursun, kesin al derim, tavsiye ederim. BE3'ler sürekli bağlantı koparır, stabil değil. Elektrik kesintisi sonrası yeniden ayar yapmazsan çoğu cihaz bağlanmaz, geriye dönük Wi-Fi cihazlarına desteği çok kötü. BE3'ten uzak dur. Huawei modem, router gibi cihazlarda en stabil marka. Yancı firmaları var, aynı yapıyı kullanıyorlar, Honor, Xiaomi markasını basıp sattıkları modeller daha ucuz.

Hocam sıfır almam gerek, 2. el router aramak bulmak biraz zulum olur.

Benim evde 2 adet Huawei AX3 ve 2 adet Huawei BE3 var. AX3 bağlantıları aşırı stabil, bulabilirsen 2. el olarak bulursun, kesin al derim, tavsiye ederim. BE3 ler sürekli bağlantı koparır, stabil değil. Elektrik kesintisi sonrası yeniden ayar yapmazsan çoğu cihaz bağlanmaz, geriye dönük wifi cihazlarına desteği çok kötü. BE3 den uzak dur. Huawei modem, router gibi cihazlarda en stabil marka. Yancı firmaları var, aynı yapıyı kullanıyorlar, honor, xiaomi markasını basıp sattıkları modeller daha ucuz.
Konu sahibine bu sıfır router uyar mı? TP-Link Archer AX53 3000 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/i8xXOngk9kyFGMt72

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-22 105039.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-22 105039.webp
    109,2 KB · Görüntüleme: 57