Detaylar
Kim cevapladı?Benim evde 2 adet Huawei AX3 ve 2 adet Huawei BE3 var. AX3 bağlantıları aşırı stabil, bulabilirsen 2. el olarak bulursun, kesin al derim, tavsiye ederim. BE3 ler sürekli bağlantı koparır, stabil değil. Elektrik kesintisi sonrası yeniden ayar yapmazsan çoğu cihaz bağlanmaz, geriye dönük wifi cihazlarına desteği çok kötü. BE3 den uzak dur. Huawei modem, router gibi cihazlarda en stabil marka. Yancı firmaları var, aynı yapıyı kullanıyorlar, honor, xiaomi markasını basıp sattıkları modeller daha ucuz.
xLeomessi
Becerikli
Benim evde 2 adet Huawei AX3 ve 2 adet Huawei BE3 var. AX3 bağlantıları aşırı stabil, bulabilirsen 2. el olarak bulursun, kesin al derim, tavsiye ederim. BE3'ler sürekli bağlantı koparır, stabil değil. Elektrik kesintisi sonrası yeniden ayar yapmazsan çoğu cihaz bağlanmaz, geriye dönük Wi-Fi cihazlarına desteği çok kötü. BE3'ten uzak dur. Huawei modem, router gibi cihazlarda en stabil marka. Yancı firmaları var, aynı yapıyı kullanıyorlar, Honor, Xiaomi markasını basıp sattıkları modeller daha ucuz.
Hocam sıfır almam gerek, 2. el router aramak bulmak biraz zulum olur.
ProfesorGoktug
Becerikli
Konu sahibine bu sıfır router uyar mı? TP-Link Archer AX53 3000 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/i8xXOngk9kyFGMt72Benim evde 2 adet Huawei AX3 ve 2 adet Huawei BE3 var. AX3 bağlantıları aşırı stabil, bulabilirsen 2. el olarak bulursun, kesin al derim, tavsiye ederim. BE3 ler sürekli bağlantı koparır, stabil değil. Elektrik kesintisi sonrası yeniden ayar yapmazsan çoğu cihaz bağlanmaz, geriye dönük wifi cihazlarına desteği çok kötü. BE3 den uzak dur. Huawei modem, router gibi cihazlarda en stabil marka. Yancı firmaları var, aynı yapıyı kullanıyorlar, honor, xiaomi markasını basıp sattıkları modeller daha ucuz.
Kaandrick Lamar
Yetkin
Ana modeminizin modeli nedir?
xLeomessi
Becerikli
Hatırlamıyorum ama görsel isteyeyim evden.
Kaandrick Lamar
Yetkin
https://www.akakce.com/wifi-guclendirici/en-ucuz-keenetic-buddy-5-kn-3311-fiyati,676170705.html Evde kullandığım üründür. Benim modemim de Keenetic, aşırı memnunum. Diğer modemler ile de çok farklı çalışacağını düşünmüyorum.
xLeomessi
Becerikli
Modem bu hocamhttps://www.akakce.com/wifi-guclendirici/en-ucuz-keenetic-buddy-5-kn-3311-fiyati,676170705.html Evde kullandığım üründür. Benim modemim de Keenetic, aşırı memnunum. Diğer modemler ile de çok farklı çalışacağını düşünmüyorum.
Kaandrick Lamar
Yetkin
Yok hocam, o benim router
xLeomessi
Becerikli
Fotoğraf eklemiştim modemin, gelmemiş. Kusura bakmayın
Dosya Ekleri