2.000 TL'ye router önerisi

Mesh gibi bir sistem isterseniz yine huawei nin routerlarına bakabilirsiniz hocam, daha uyumlu çalışacaktır. Maalesef Huawei markasından öneri yapamayacağım çünkü ne kullanıcı deneyimim ne de ürünleri hakkında bilgim var.

Yani mesh'ten ziyade tek bir router olarak alacaksaniz MR70X olabilir

1 haftadir kullaniyorum ve evin cogu yerinde sinyal rahat oldu Wi-Fi 6 ile, fiyati digerlerine gore daha ucuz.

Onun disinda Huawei BE3 olabilir, belki Xiaomi AX3000T olabilir. Huawei icin yukaridaki hocam kesiliyor demis ama arkadasimdaki modelde hic oyle sorunlar olmuyordu sans isi mi acaba bilemedim.

Modemim nasıl bir modem? türk telekom kendi getirmişti. Çok bilgim yok açıkcası.
İnceleyeyim hocam güzele benziyor
Mesh sistem nasıl oluyor?

Modemim nasıl bir modem? türk telekom kendi getirmişti. Çok bilgim yok açıkcası.
Sizin modem iyi hocam. Wi-Fi 6 destegi de var. Degistirilebilir ama gerek yok bence.

Sadece baglanti uzatmak icin istediginiz routeri alip AP moduna alacaksiniz. İki yerde de internet olacak ama biri yakinda calisacak iste. Ana modemden router'a kablo cekerseniz cok daha saglikli olur.

Mesh sistem nasıl oluyor?
Hocam iki cihazın da wifi adı aynı oluyor, birlikte çalışıyorlar diyebilirim. Örneğin mutfağa router kurdunuz balkona çıktınız, hala odadaki ana modeme bağlı gözüküyorsunuz ama size interneti gönderen cihaz router oluyor. Balkona çıkınca ana modem bağlantısını kesip routera bağlanmanıza gerek kalmıyor.

Ben mesela şu an bilgisayarda da wifiden bağlanıyorum anakartım wifi 7 destekliyor. Tam verim için modemi değişip wifi 7 modem alsam, ona uygun router alsam nasıl olur?
Hocam bu baya mantıklı geldi, koridordaki kablosuz olarak kalacak anladığım kadarıyla doğru mu?

Bu olay bayağı iyiymiş böyle yapsam daha iyi olur sanki, hiç anlamadığım için soruyorum hocam kusura bakmayın

Evet o kablosuz kalacak sadece prize takacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…