Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
- Makaleler
- 1
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele!
Bütçe çıkar mı?
Atilan H9'a cikarsa daha iyi olur, cikamazsa:
@Kağangncr, is gorur, iyidir butcesinde.
- Makaleler
- 1
Havit GameNote H2002P RGB 7.1 USB kablolu kulak üstü oyuncu kulaklığı iş görmez mi peki?
H3 ve H9'un yanında sönük kalan bir model, özellikle mikrofon konusunda ama yine de iyi bir model.
Son düzenleyen: Moderatör:
BlackShadow
Yetkin
Epeydir kullanıyorum, Sonar ile harika ses kasılıyor. Bütçeyi aşmazsa alın derim, olası bir arıza durumunda garanti kapsamında sıfırı ile değiştiriyor distribütör.
H2002P alacaksanız kablo dolaşma sorunu var bilginiz olsun. Kablo kendi kendine birbirine dolaşıyor, dolaşık halde bırakırsanız ise mikrofon vs. bozuluyor. Ayırınca tekrar dolaşıyor. Forumda çokça örneği olan bir durum. Kablonun içi zarar görüyor.
1 hafta önceye kadar bir şey yoktu, 1-2 gün önce kabloyu düz tutmadığımda sesim cızırtılı ve patlayarak gidiyordu, şu an kökten gitti.
Kablosu birbirine dolandı, hayır her kulaklığımın sonu bunun yüzünden geliyor, kablosu birbirine dolanıyor ve zamanla bozuluyor, örgülü kablo olmasına rağmen hiçbir olayı yok.
Kablosu birbirine dolandı, hayır her kulaklığımın sonu bunun yüzünden geliyor, kablosu birbirine dolanıyor ve zamanla bozuluyor, örgülü kablo olmasına rağmen hiçbir olayı yok.
- Zeitnot
- bozuldu h2002p
- Forum: Oyun Kulaklığı
Bir arkadaşımın H2002D kulaklığının mikrofonu bozuktu. Tam 3 kere CYN Bilişime gönderdik, sağlam diye diye gönderdiler 3 kere. Uzak durun kendilerinden.
Kağangncr
Uzman
H2002p alacaksanız kablo dolaşma sorunu var bilginiz olsun. Kablo kendi kendine birbirine dolaşıyor, dolaşık halde bırakırsanız ise mikrofon vs. bozuluyor. Ayırınca tekrar dolaşıyor. Forumda çokça örneği olan bir durum. Kablonun içi zarar görüyor.
Evet; ben de kullanıyorum, maalesef öyle oluyor. Ben de bu neden böyle oluyor diyordum
Kulaklığı arkadaşıma bakıyoruz.
Epeydir kullanıyorum, Sonar ile harika ses kasılıyor. Bütçeyi aşmazsa alın derim, olası bir arıza durumunda garanti kapsamında sıfırı ile değiştiriyor distribütör.
H9 her konuda Nova 1'den üstün bir kulaklık. İkisi de aynı fiyattayken H9 tercih etmesi daha mantıklı.