Hocam A4 olgun bir model. Bir tek onun şanzımanı kuru kavrama mı yoksa ıslak tip mi onu netleştirmek lazım. Sen bu konuda deneyimlisin, kavraması değişmiş olursa daha iyi olur. Formentor ve A4 arasında ciddi fark var. A4 çok daha iyi bir araba. Üstündeki motor bakımlıysa seni kesinlikle üzmez.
Superb yalıtımı kötü değil ama mesela bir Passat değil. Keşke Superb 2.0 TSI alabilsen, hem 4x4 hem de üstündeki motor aslında Golf R motoru. Çok iyi bir motor. Özellikle de Laurin & Klement donanımı baya başarılı. Peş peşe binebilirsen yalıtım farkını benim gibi hissedersin. VAG grubunda en iyi yalıtım Skoda, SEAT ve Volkswagen arasında tartıya koyduğunda Volkswagen ağır basar. Hâlâ da öyle.
Mesela 520i modellerine de bakabilirsin, bence o da tercih edilebilir. Bütçe kurtarır gibi. 1.6 olanların motoru ve ZF8 şanzımanı gayet iyidir. Ben bu aracı 1 gün kullandım, açıkçası çok hoşuma gitmişti. Rijit bir araba, bence A4'e göre daha tercih edilesi. 520i ile birlikte E segmentine çıkıyorsun, A4 rakibi bile değil aslında.
Yani artık elektrikli ve hibrit seçenekler daha mantıklı. Hele de şehir içi ağırlıklı kullanıyorsan daha da yararlı. Şimdi Ioniq 6 alırsan o da başarılı bir araç. Elektriklilerin bakım maliyeti de düşük. Evden şarj edersen gayet hesaplı oluyor. 800V gibi teknolojiler de var. Ama uzaktan bağlantı var mı, onu da kontrol etmemiz lazım. Elektrikli araçlarda uzaktan bağlantı artık kıymetli olmaya başladı. Koreliler bunu artık güncel modellerine getiriyor. Menzil konusunda da WLTP değerleri asla tutmuyor hocam. Realist gerçekler farklı. Bir de elektrikli kullanacaksan sakin kullanmaya alışman lazım, sert ve performanslı kullanım menzili düşürüyor.
Mesela sen rahatlıkla Accord alabilirsin aslında, onlara baktın mı? Taş gibi bir D segment araçtır. Passat ve Superb yerine ben onu gönül rahatlığıyla tercih ederim. Diğer saydıklarımız gibi piyasası hızlı değildir. Motoru da Civic ile aynı zannediliyor ama aslında değil, tek fark beygir gücü de değil. Yıldan yıla sadece bakıma gidersin. Gayet ferah bir arabadır, kalitesi de Civic'ten çok daha iyidir. CVT şanzıman da çok sağlamdır, sadece ilk kalkışlarda çok sert kalkmaman lazım, CVT sert kalkışı sevmez. Tüm düz CVT şanzımanlar böyledir aslında.
Ben sıralama yapacak olsam şöyle tercih ederim:
1. BMW 520i
2. Honda Accord
3. Hyundai Ioniq 6
4. Audi A4
5. Skoda Superb