SHERLOCKED
Başarılı
Sığıyorsa iyi bir hava soğutma daha iyi olur.
Sığıyorsa iyi bir hava soğutma daha iyi olur.
Hocam tirda surekli sallanacak anakarta cok baskilasin istemiyorum o yuzden sivi daha iyi olmaz mi?
Haklısınız, daha iyi olur.Hocam tirda surekli sallanacak anakarta cok baskilasin istemiyorum o yuzden sivi daha iyi olmaz mi?
Parcalari aldim. Kasa yarin geliyor. Uzay montaji bugun yapacam windowsu hallederim bugun. Yarin genel halini atarim.PSU'yu SFX veya SFX-L almaya dikkat edin. Diğerleri sığmıyor. Biz ROG Loki koyduk.
Biz MasterLiquid ML240 Core ARGB Spectrum kullandık. Soğuk çalışıyor yeterince. Corsair Nautilus 240 RS de düşünülebilir.
Radyatör fanlarını tahliye olacak şekilde ayarlayın. Aslında Thermaltake bu kasaya intake öneriyor fakat bu sefer GPU gereksiz fazla ısınıyor. Tahliye yaptığınızda da CPU yeterince soğuyor, intake yapmak anlamsız.
Parcalari aldim. Kasa yarin geliyor. Uzay montaji bugun yapacam windowsu hallederim bugun. Yarin genel halini atarim.
@Ayhan Dönmez @LH44 Sogutucu olarak Lian Li Ga 2 aldim. Aldigim anakart ise gigabyte b850i aorus pro. Simdi bu anakartta 1 adet CPU FAN soketi bulunuyor. Ancak bu sogutucunun uzerinde 2 adet bu fan kablosundan bulunmakta. Ben ilk once CPU braketinin ustundekini taktim ancak fanlar donmedi. Ardindan fanlardan gelen kabloyu taktim ve fanlar donmeye baslarken bios ekraninda CPU sicaklik degerleri aniden yukselmeye basladi. Sizce hangi fan baglantisini yapmaliyim?
Parcalari aldim. Kasa yarin geliyor. Uzay montaji bugun yapacam windowsu hallederim bugun. Yarin genel halini atarim.
@Ayhan Dönmez @LH44 Sogutucu olarak Lian Li Ga 2 aldim. Aldigim anakart ise gigabyte b850i aorus pro. Simdi bu anakartta 1 adet CPU FAN soketi bulunuyor. Ancak bu sogutucunun uzerinde 2 adet bu fan kablosundan bulunmakta. Ben ilk once CPU braketinin ustundekini taktim ancak fanlar donmedi. Ardindan fanlardan gelen kabloyu taktim ve fanlar donmeye baslarken bios ekraninda CPU sicaklik degerleri aniden yukselmeye basladi. Sizce hangi fan baglantisini yapmaliyim?
+ Anakart kutusundan kucuk bir donusturucu ile sorunu cozdum.
@Ayhan Dönmez Hocam sanirim bu rx 9070 xt nin ozel bir ayari var. youtube da gordum nebi akgun yapiyordu onu uygulamami onerir misin? Ayrica RAM ler icin ayri bir konu acarsam bana gene rehberlik eder misin?