Bekra

Başarılı
Dün akşam R7 7800X3D sipariş ettim. Gaming.Gen.TR'den Pearless Assasin 120 ve AM5 soket güçlendirme kiti almayı düşünüyorum. 2.200 liraya daha mantıklı bir öneriniz var mı?

Linkler:

Dün akşam R7 7800X3D sipariş ettim. Gaming.Gen.TR'den Pearless Assasin 120 ve AM5 soket güçlendirme kiti almayı düşünüyorum. 2.200 liraya daha mantıklı bir öneriniz var mı?

Linkler:

Soket kilidini almayın, hiçbir işe yaramaz.

Phantom spirit önerilmiş zaten çok iyi soğutucu, ARGB isterseniz bunada bakabilirsiniz.

Rgb umrumda değil ama bu sadece rgbsiz versiyonu ve 400 lira daha pahalı

Daha iyisi bu fiyatta imkansız. Kit şart değil.

Normalde phantom spirit + kit düşünüyordum ama bu ay biraz fazla açıldım diye bakır boruları 1mm daha ince olup 350 lira avantaj sunan pearless assasine döndüm ama tavsiyeniz için teşekkür ederim

Phantom Sprit ile pearless as. yakın soğutma performansı veriyor. 350 lira fark ödemek gereksiz olur.
Teşekkürler

Soket kilidini almayın, hiçbir işe yaramaz.

Phantom spirit önerilmiş zaten çok iyi soğutucu, ARGB isterseniz bunada bakabilirsiniz.

Kiti montaj hatalarını da tolere edebilsin diye istiyorum aslında. Am5in yeni ve garip yapısı beni korkutuyor biraz

Normalde Phantom spirit + kit düşünüyordum ama bu ay biraz fazla açıldım diye bakır boruları 1mm daha ince olup 350 lira avantaj sunan pearless assasine döndüm ama tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Phantom ile peerless arasında performans farkı çok, ayrıca Peerless'in fanları bayağı ses yapıyor.

Kiti montaj hatalarını da tolere edebilsin diye istiyorum aslında. AM5'in yeni ve garip yapısı beni korkutuyor biraz

Tam tersi kit pin temas sorunu yaratabiliyor.