M Mehmet0 Üyecik Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 27 Ağustos 2025 #1 Oyun ve diger işlerde kullanmak için tutuş şekli palm ve claw (genelde palm gibi tutuyorum) grip mouse önerisi istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2025
Oyun ve diger işlerde kullanmak için tutuş şekli palm ve claw (genelde palm gibi tutuyorum) grip mouse önerisi istiyorum.
S Styxrage 13 Uzman Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 577 Çözümler 3 Beğeniler 362 27 Ağustos 2025 #2 Ben de arayış içerisindeyim. ATK A9 Plus ve Darmoshark M3 Pro Max var aklımda şimdilik. Eliniz büyük değilse Mchose A5 Ultra da olabilir. Fantech Helios 2 önerenleri de gördüm ama bilgim yok bu ürün hakkında. Konuyu takipteyim.
Ben de arayış içerisindeyim. ATK A9 Plus ve Darmoshark M3 Pro Max var aklımda şimdilik. Eliniz büyük değilse Mchose A5 Ultra da olabilir. Fantech Helios 2 önerenleri de gördüm ama bilgim yok bu ürün hakkında. Konuyu takipteyim.
KS KS M Mehmet0 Üyecik Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 27 Ağustos 2025 #3 Styxrage dedi: Ben de arayış içerisindeyim. ATK A9 Plus ve Darmoshark M3 Pro Max var aklımda şimdilik. Eliniz büyük değilse Mchose A5 Ultra da olabilir. Fantech Helios 2 önerenleri de gördüm ama bilgim yok buürün hakkında. Konuyu takipteyim Genişletmek için tıkla... Sağolasın hocam Yani bakıyorum çoğunluk wraith'da satılan fareleri öneriyorlar Satılan markalarıda çok bilmediğim için güvenipte alamadım 3 gündür mouse arıyorum çok önemli bir şeymiş gibi
Styxrage dedi: Ben de arayış içerisindeyim. ATK A9 Plus ve Darmoshark M3 Pro Max var aklımda şimdilik. Eliniz büyük değilse Mchose A5 Ultra da olabilir. Fantech Helios 2 önerenleri de gördüm ama bilgim yok buürün hakkında. Konuyu takipteyim Genişletmek için tıkla... Sağolasın hocam Yani bakıyorum çoğunluk wraith'da satılan fareleri öneriyorlar Satılan markalarıda çok bilmediğim için güvenipte alamadım 3 gündür mouse arıyorum çok önemli bir şeymiş gibi