Detaylar
Kim cevapladı?Hocam bende Under Armour Charged Route 3 var. 1 yılda sağ tekin file kısmının serçe parmağı bölümü yırtıldı. Benim ayaklarım uzun değil ama geniş, sorun bende olabilir yani. Rahatlığına hiç lafım yok, inanılmaz rahatlar. Araba sürerken de pedalları gayet güzel hissediyorum. On numara ayakkabı, keşke yırtılmasaydı.
300BedenseL
Üyecik
Hiç UA' dan ayakkabı satın almadın fakat fiyat iyi görünüyor. Aldığın satıcıya dikkat etmeni tavsiye ederim, sahte ürünler çoğaldı.
Syntax
Üstün
Trendyol'da aynı ayakkabıya baktım, çöp göndermişler bildiğin insanlara. Fotoğrafla gerçek arasındaki fark çok vazgeçtim.
Aldığınız yere bağlı. Ben kendi mağazasından aldım kaliteli. Birkaç tişört'ü de var bende hiç dediğiniz gibi değil.
seeraddar
Yetkin
Resmi satıcı.Aldığınız yere bağlı. Ben kendi mağazasından aldım kaliteli. Birkaç tişört'ü de var bende hiç dediğiniz gibi değil.
300BedenseL
Üyecik
Mağazada deneyip numaranı öğrendiysen alınabilir, çok güzel ve rahat duruyor. Aksi taktirde numarasını bilmeden bırak markayı tek bir model bile internetten sipariş edilmez. Mesela ben genellikle Puma' dan alırım fakat internetten aldıklarım ayağıma uymadı.
Not : Puma' nın beden tablosuna göre hareket etmiştim.
Not : Puma' nın beden tablosuna göre hareket etmiştim.
migdegazozu
Başarılı
Hovr Turbulence 2 kullanıyorum ve memnunum, Hovr serisi genel olarak güzel. Charged serisini mümkün olduğunca tercih etme kronik bir topuk yırtılması var.